Lykiav Kizlar test sılikte olsa pozitif ve hastanede kan versem cikar mi? Adete 13 gün var. Büyük ihtimalle erken döllenme oldu. Ve sancı da var
E_Duha Lykiav eğer test poztifse kanda kesin çıkar test bozuk değilse gebelk hormonu önce kanda sonra idrarda belli oluyor zaten..
kalorisizpatates Lykiav çok erken canım adetini beklersen daha sağlıklı olur senin yumurtlama dönemin bu zamana denk gelmiyor mu adetten 14 gün öncesi yumurtlama dönemidir
yeni-annelik Lykiav benim adetime 3 4 gün varken silik çıkmıştı sonra adet günümde kan vermiştim kanda kesinleşti sizin daha 13 gün varmış test yapmanız için erken bir zaman gibi geldi bana
Adensu_ Adete 13 gun olmasi imkansiz canim, erken dollenme olmasi icin regl sirasinda yumurtlamis olman gerekiyor. Ama test pozitifse kanda kesin cikar canim
kalorisizpatates Lykiav en iyisi bir kan ver canım eğer dediğin gibi üstüne görme durumu varsa kesinleştir
Lykiav yeni-annelik testim pozitif ama belki üstüne görmüşümdür. Midem bulanıyor. Adet olacak ağrı var. Baş dönmesi var. Kasık batnasi var. Testte pozitif olunca böyle sonuca vardım
yeni-annelik buse76 tabi varsa çıkıyor 3 4 gün öncesinden ben adet olucam diye bekliyordum hatta sürpriz oldu 🙈
yeni-annelik Lykiav sabah ilk idrarınızla bir daha yapın bence bir de bekledikten sonra çizgi belirginleşiyor mu ona bakın benim hiç belirtim yoktu adet olmayı bekliyordum herkeste farklı oluyor tabi
yeni-annelik Lykiav siz bilirsiniz tabi ben üstüne görme falan yaşamadım bilmiyorum açıkçası benim ilk gebeliğim sizin çocuğunuz var sanırım siz daha iyi biliyorsunuzdur vardır inşallah 🙏🏻
Lykiav yeni-annelik bir tane kızım var. Adet bitimi korunmadik 9 gün geçti internette de o günlerde olabilir diyor. Belki erkendir bilmiyorum ya
Lykiav kalorisizpatates adetim 8 gün sürerdi ve geçen ay 6 gün az az oldu. Testte silik çizgi var. Kan vermek daha mantıklı
yeni-annelik Naviber ben üç dört gün önceden normal gebelik yapmıştım silik çizgi çıkmıştı adet olmam gereken günde kan verdiğimde beta 483 çıkmıştı