Asu35 Merhaba hanımlar benimde 5+2 bugün deformasyon kese dedi progestan verdi ne düşer ne de düşmez dedi pazartesi tekrar kontrol var
Annelikmghb KurabiyeninAnnesi123 Sibel4248 Gokturkmom_ Asu35 KurabiyeninAnnesi123 Bebekk38 kızlar gebelik nasıl gidiyor 7 hafta olduk bugün kasikta batma goguslerde cok sızlama var bulanti bazen kusma hic olmadi sizleri merak ettim
Bebekk38 Johho benimde var canım bu gün yine gittim progestan verdi onu kullanmaya başladım günde 2 defa. 2 hafta sonra da kontrole çağırdı.. ihmal etme doktora mutlaka git
KurabiyeninAnnesi123 Sibel4248 7+1 bugun gittim özele herseyni gördm kalbini dinledim cok şükür cok kaliteli
FKRKS29 Sibel4248 Aminn cümlemizin InşAllah, her gebelik farklı olabiliyor ya o yüzdendir Allahin izniyle ilerki haftalarda gorursunuz🥰🥰
Annelikmghb Merhaba güzel kadınlar 5+1 bugün keseyi gördük özel hastaneye gidiyorum doktorun tecrubesi cok önemli ilk ben goremedim hemen doktor gördü sonra tam olarak banada gosterdi
Fatimafa Sibel4248 5+7 haftalikta kese gorundu bebeyi gorenedi normal dedi. 7+6 haftalikta kalp atishlarini duyduk kendisi daha cok kucukdu❤️
Bebekk38 Annelikmghb maşallah canım.. bende 9+3 oldum bu gün benim biraz zor geçiyor bulantı halsizlik yorgunluk baş dönmesi bel ağrısı var.. midem çok rahatsız maleseff soda ve sakizla günüm geçiyor… Birde ağzım zehir gibi🤦
Asu35 Annelikmghb Benim kese normale döndü şükür tarihe göre 7+3 ama doktor ultrason kontrolünde 4 dedi birde kesenin sol üstünde kanama alanı var düşük riski devam ediyor yani ilaçlar ve istirahate devam bulantı vs yok koku hassasiyeti ve göğüs sızlaması var bende🌺
Gokturkmom_ Annelikmghb 8+1im midem bulantım yok denecek kadar azaldı benim bi göğüs hassasiyeti var karın veya kasık ağrım yok
Annelikmghb Bebekk38 bel ağrısı genelde oluyor sanırım bendede ayni gecmiyor ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum
Bebekk38 Annelikmghb öncekilerde de vardı bende bel ağrısı ve her doğum da bı hasar kalıyor diyorlar ya çok doğru bende bel ağrısı kaldı.. normal doğumda bel ağrısı kalirmis genelde
Annelikmghb Bebekk38 onceki dogumum sezaryenle oldu yinebel ağrısı kaliyor canim insallah saglikla kucagimiza alinca bugünleri unutacagiz 🥹