SuSerkan Merhabalar İzmir’de 12. Haftada cinsiyeti söyleyen doktor kim var erken öğrenmek istiyorum Buda doktora göre değişiyor yardımcı olabilir misiniz acaba 😬😬😬
Yade SuSerkan canım ben 12. Haftamda öğrendim. İzmir sada hastanesi Nurdan Yıldız’dan ona gidebilirsin
Elvn SuSerkan gostrmedigi surece hic bir doktr syleyeme, canm anca tahmin edebilurler biz mert kazandi ya gtmstik 2li test riskli ciktgi icin orda tahmn etmsti ve dgru cikti 12. Haftasnda tahmn etti 😊
Pinkyy SuSerkan bende 12.haftamda öğrendim,iki minik erkeğim olucak 💙💙Bucada Prof.Dr.Serkan Güçlü,telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz,Perinatoloji bölümü olduğu için ücretleri biraz pahalı,umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..
Heycanli SuSerkan ege yasam var yakin ipek demir benim doktorum 10 haftada tahminde bulundu ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi bekleyip gorucez
Hafizenur SuSerkan merhaba canım bende gaziemirde oturuyorum yeni hamileyim gittiğin önerdiğin kadın doğumcu var mı acaba 😇
glsmdncr Cinssiyeti erken soylese nolur ki 18. Haftaya kadar dis genital organlari gelisir. Bu haftalarda bi cikinti goremez Sana kiz der 16. Veya 18 hafta da genital organlari tam olusur erkek der bence acele etme.
SuSerkan glsmdncr sağlıkçıyım bende gelişim sürecini biliyorum fakat iç güdüsel olarak erken öğrenmek istiyor insan
Heycanli SuSerkan erkek dedi ama devlet hastanesi kiz dedi dun bakalim iki hafta sonra kontrolum var ne dicek bende merak ediyorum
Esraaaaa Merhaba canım, ben de 12. Haftadayken kontrole gitmiştim cinsiyet öğrenmek için değil. Çiğli Karşıyaka arasında metropol tıp merkezi var orda Zeynep Meltem Canıtez diye bir doktor var. 12. Haftada bana erkeğe benzetiyorum ama kesin konuşamam demişti şu an 21. Haftadayım erkek olduğu kesinleşti. Bir fikir alabilirsin belki. Muayene ücreti 45 TL olması lazım
Ilknur91 Assistans Assistans ben de o doktora gidiyorum arzu hanıma 12. Hafta da söylüyo cidden acaba yanılma olur mu diye düşünüyprum 1 ay sonra kontrolüm var bakalım ne dicek 🤗