Hazal_98 Kızlar 35. Haftaya girdim. Son 2 haftadır bebek sürekli toplanıyor sertleşiyor. Kasık ağrısı,bel ağrısı,kanam vs yok. Sadece karında sertlik oluyor. Düzensiz ama günde 7-8 defa. Doktor kontrolüm cuma günü olacak. Bu durum sizde de oluyor mu?
Nergislyssa Hazal_98 bende çok yaşıyorum o durumu benimde perşembe günü randevum , bakalım ne diycek nst de çok az sancım çıkıyor ama ne der bilmiyorum benimki ya böyle top gibi bi yere toplanıyor yada iki taraftan da kendini itiyor dışarı
OguzMoms Hazal_98 Banada bazı günler oluyor ilk hamileliğimde hiç olmazdı benimde randevum haftaya salı günü o zaman 35+2 olcaz sanırım nst ister doktorum
BabyAta Hazal_98 benimde çok oluyordu maalesef 34te sancım çıktı nst de ben hissetmiyordum ama sancı hiç, sadece karnım sertleşip toplanıyordu. Yatış verdi 2 gün ciğer geliştirici iğne vuruldu erken dogum önleyici ilaç verdiler 35 e kadar ertelendi 35te doğum yaptım
ygmrerdm Hazal_98 bebiş büyüdüğü için yeri daraliyor ve kendini topluyor canım son haftalarda olur böyle seyler
Hazal_98 OguzMoms yatarken hiç olmuyor ama ne zaman ayağa kalkıyorum hemen topluyor kendini sonra salıyor
Nergislyssa OguzMoms nst ti istiyorlar evet 35ten sonra mutlaka tok karnına git kuzum girmeden önce de bişeyler ye ama tatlı
Nergislyssa Hazal_98 benim yatarken de oluyor kuzum bazen hafta geçtikçe kendine yer ediniyor olabilir
Hazal_98 Nergislyssa evet daha önceki haftalarda da arada oluyordu doktorum böyle demişti. Ama şimdi artınca panik oldum
Selbi777 Hazal_98 Benimde 34/35 haftalarda sertleşme oldu , ben kendimi o günlerde yorduğum için sertleşiyordu acaba sizde kendinizi yormuş olabilir misiniz?
Maybeybi Hazal_98 bi türlü anlayamadım bende. Benimde neredeyse 20li haftalardan beri ara ara oluyor. Şu an 35+4üm 2 haftadır özellikle yatarken olmaya başladı. Kontrole gittiğimde sedyeye çıkarken oluyor doktor görüyor, poposunu yaslıyor diyor ultrasonla bakınca gerçekten poposu orda çıkıyor. Bence karnın bi kısmında varsa yani tamamı sertleşmiyorsa, kısa sürüyorsa ve ağrı vs yoksa bebeğin poposu sırtı falan oluyor.
Selbi777 Hazal_98 o zaman yalancı kasılmalar olabilir ama yine de doktora danışmak gerekir ,çünkü farklılık gösterebiliyor süreç.