Utkan Utkan doktorum polipli şekilde transfer etti çünkü sürekli tekrarlıyor kayboluyor vs yani bu şekilde bir şans verdi bugün 7. Günüm test yapmak için bekliyorum siz ne yaptınız nasıl gidiyor süreniz ? Dua edin şuraya poliple pozitif gördüm yazabileyim :)
minnosbirkiz Bbk88 yok kuzum ilk Histeroskopi esnasında doktorum görmüş almış, daha sonrasında vajinal muayenede görüldü, çünkü temizlediği yerde bida kendiliğinden çıkmıştı, bu sefer almadı, çünkü önce ki aldıklarıda çok minimaldi, bu şekilde hamile kaldım
EbruAysen23 Guldane32 aldırıp 10 ay sonra hamile kaldım bence başka doktorlara da görün tek bir yere bağlı kalma bazen et olarak gözükür ben genç kızken 18 yaşımdan beri poliplerim vardı doğum kontrol hapları vs onunla tedavimi görüyordum daha sonrasında düzene girdi ama yeniden tekrarladı evlendikten sonra hamile kalamadım polip 18 mm olmuş ve bu etkiliyor dedi sağlık çalışanı olduğum için bir çok doktora sordum çalıştığım kadın doğum hekimlerine ve kendi takipli doktoruma sordum onlarda aynı şeyleri söylediler kamera ile bakılıp gerçekten orada bir polip olduğuna kanaat getirdiler ameliyat oldum 10 ay sonra bize rabbim evlat nasip etti ☺️ sende bir kaç yere sor bence hekim olarakta yardımcı olurum
Guldane32 EbruAysen23 benim kan pıhtısı birikmiş doktor onu polip sanmış ama temizlemiş içimi o ay hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim 😊
Melisa-2 EbruAysen23 merhabalar bişey sorucam polipiniz alındıktan sonra doğumunuz normal mı sezeryan mı oldu bende 1 sene önce polip aldırdım ve 1 ay sonra doğumun olucak fakat doktorum histeroskopi yüzünden zorunlu sezeryan diyor
Bbk88 minnosbirkiz Anladım Canım benim ,rahim filminde gözükür yazmış kimi kimi gözükmüyor yazmış ondan sordum💖
minnosbirkiz Bbk88 boyutu büyükse görünür kuzum, bende çok minikti görünmedi, eğer histeroskopi yapılmasaydı belkide hiç bilmeyecektim
EbruAysen23 Melisa-2 daha doğurmadım ki bacım 4 ay sonra allahtan bir şey çıkmazsa inşallah doğrucam 😂 ama ben komple aldırdım polipe bağlı hiçbir şey yok bende kontrolerimi de oldum gebe olmadan öncesi