Alina123 Kızlar hamile olduğumu bilmiyordum 5 haftalıkken 1 tane arveles içtim şuan 6. Hafta birşey olurmu
GuzelMelegimm Alina123 sanmam. İlk 3 ay ilaç radyasyon falan çok etkilemiyor demişti doktor. Bende antibiyotik falan kullanmıştım çok şükür bişey olmadı
Brgulll Alina123 benim arkadaşım hep antibiyotik haplar içti bebeğini üç aylıkken öğrendi hicbisey olmadı doğdu maşallah kocaman oldu
Zynp12 Alina123 ben hamile olduğumu bilmeden dış Dr gittim antibiyotik içtim ağrı kesici içtim arveles, bitki çayları içtim çok şükür yarın 29 haftalık olacak hiçbir sıkıntısı da yok önemli olan bundan sonra dikkat et insallqh hicbir sıkıntı olmaz.
Elifgun Bende öyle yapmıştım öğrendiğim hafta basım ağrıyor di arveles aldım sonraki günler öğrendim ama bişey olmamıştı çok şükür
kardelen54 Bisey olmaz bebek etkilenmiyor o haftalarda bende majezik ve farklı bir hap ictim bilmeden Dr da deme gereği duymadım 11 haftalik oldu şu an
leyze Alina123 hamile olduğumu bilmiyordum diş ağrısı için hem dolorex kullandım hemde film çekmişlerdi.. hiç bi sıkıntı olmadı kızım şuan 5 yaşında 😇