OguzMoms ssevilmommy İlk haftalarda çok nadir oluyodu şuan 34 haftaligim son haftalarda bulanmayan midem bulanmayan başladı 🫤
Zynp12 ssevilmommy o tamamen bunyeyle alakalı bence. Ben 7.haftamdan 14. Haftama kadar bulantı yaşadım yarın 29. Haftaya girecem 2 haftadır sabahları yine bı bulantim var yani 😂
huysuz__ ssevilmommy ilk kızımda oğlum gibi 2-3 hafta anca sürdü bulantım ama bu kız beni mahvetti, tam 3 ay bulantı kusma neler yaşatmadı ki sağ olsun, artık aramız iyi ama 21 haftayı doldurduk bile 😅😅
_almirasmom ssevilmommy ıkı kızımdada ne bulantı ne kusma hıcbırssy yasamadım prenses hamılelık dıyorum 2. Kızıma hamıleyım 25+4 hala devam gebelıgın rahat gecmesı☺️
Tuba-M55 ssevilmommy ilk gebeliğim ve kızım olacak hiç kusmadım ama bence ırsi bişi kusmak yaa annem de 4 doğum yapmış ikiz kız doğurmuş hiç kusmamış sanırım ona çekmişim🥲❤
koomikbiranne0507 ssevilmommy ilk hamileliğimde kızdı aşırı bulantım vardı her kokuya karşı şimdi 10 haftalık hamileyim arada bulantı geliyo hemen geçiyo farklı bu seferki bakalım cinsiyet ne olcak
Sumisali_ ssevilmommy kızıma gebeyken doğuma kadar bulantı yaşamıştım şimdi ikinci gebelikte de aynıyım cinsiyetini bilmiyorum ama bu durumun cinsiyetle alakası yok sanıyorum bünye meselesi.
Kbrbydk ssevilmommy ilk kizimda olmadı. İkinci kızıma 33+3 hamileyim bunda da yok. Bunye meselesi galiba benim 4 gebeliğimin hiçbirinde bulantı olmadı
Eminexxx ssevilmommy benim bulantım ilk başta oluyordu ama çok nadiren kusuyordum bugün cinsiyet için gittik kıza benziyor dedi bakalım bir dahaki kontrolde tam net belli olur inşallah