aselinannesi1997 HappyMom doktorlar neye göre veriyolar bana regenesis Max yazdı ama çoğunluk başka kullaniyor
simsekannesi aselinannesi1997 bende doktor tavsiyesi ile regenesis Max iki kutu bitirdim 21. Hafta kontrolünde elenatal mi kullanayim bundan devam mi edelim diye sordum. Regenesis de iyi ama elenatal bir tık daha iyi dedi doktorum şuan elenatal 2 ile devam ediyorum.
Asel2704 Rabiul doktor mu önerdi ben 19+6 yım tek vitamin bile vermiyorlar sürekli kramp ve ağrı belimden bacağıma vuruyor çok halsiz ve yorgunum
Rabiul Asel2704 doktormu önerdi dediğiniz ne için ? Burada herkes 12. Haftasına kadar folik kullanıyor zaten , 12 den sonra d vitamini ve diğer takviyelere başlanıyor + magnezyum kullanıyorum huzursuz bacak başladığı için . Doktor tavsiyesi olmadan kimseye takviye de olsa önermiyorum ilaç için vs.
Asel2704 Rabiul bende ilk 40 gün kullanmamıştım folik asit 1 buçuk aylıkken öğrendim düzenli bir 40 gün kullanabildim sonra hiç bir takviye yazmadı doktor bende de huzursuz bacak sendromu var belimden ağrı vuruyo sağ ayağımın altına kadar doktor siyatik dedi yine bir vitamin yazmadı bilmiyorum postta herkes vitamin kullanınca ben kendim için gerekli görüyorum 6 kilo verdim şimdi 20 haftalık oldum verdiğim iki kilo almışıö yemem yok sürekli bacak bel ağrısı siyatik diyo doktor bu yüzden vitamin gereği de duyıyorum
Doli Babymom07 max içerik olarak çooookkk geniş ve şuanda bildiğim kadarıyla birleşik krallık genelinde en iyi hamile takviyesi
hellomama Elenatal 2 ve endofer kullanıyorum çok düzenli kullanamadım inanılmaz mide bulantısı ve kabızlık yaptığı için ama doktorum beyin gelişimi için çok önemli dediği için tekrar başladım
Helen07 HappyMom hiç birini kullanmıyorum kan tahlillerim de normal hiçbir şey eksik düşük değil doğal besleniyorum sentetik ilaçları vücuduma almıyorum