Buserkl her şey bı anda olabiliyor benim oğlumun kafası doğum kanalindaydi en son gittiğimde 1 hafta sonra ağrım felan oldu hafif vuruyordu ama pekte anlamadım dayanilmayacak gibi bı ağrı değildi sonra nstye girdim 2 tane düzenli sancı çıktı hemde 100 e çıkmıştı serum verdiler sonra tekrar nst ye bağladılar ve 3 tane yine düzenli sancı çıktı alttan muayene etti açıklık yok dedi doktor geldi ultrasonla baktı bebeğin kafası yukarda ydi ve benim sancılarım gittikçe artıyordu bana mesaneni boşalt tekrar nstye baglicaz dedi tekrar bağladılar sancı daha da siklasiyordu en son yatiralim dediler yatisimi yaptım iki damar yolu açtılar her birinden bir serum taktılar 3 litrelik serum aldım bı yandan da nst ye bağlıyım ama hiç faydası yok en son odama gönderdiler bir buçuk saat sancı çekip inledim sonra tekrar geldi alttan muayene etti açıklık yok dedi gitti aradan on dakika sonra gebere gebere bağırmaya başladım nstye bağladı sancı girdi ve çıkmadı bende bağırıyorum alttan tekrar muayene etti 5 cm açılma olmuş dedi bacaklarim bedenim de titriyor ameliyat önlüğünü getirdi 5 dk olmadan sonda takıldı hemen ameliyathaneye indirdiler spinal iğne vurdular 10 dk içinde bebeğim doğdu