Zeyy04 slaerdogan bana da amniyosentez önerdiler ama diğer testlerimde bir sorun olmadığı için ense kalınlığı falan kabul etmedim bunu. Beyninde genişleme var denildi 11 ölçtüler erkek bebeklerde normal diyo bi kesim bu ama doktorum öyle bir şey demedi. Bakalım bi ay sonra düşmesini bekliyoruz 🙏🏽☺️
Zeyynnpp AymiR Rabbim in izniyle hiç bı sıkıntı çıkmaz canım kalbini ferah tut 🤲🏻 hayırlı haberlerini alırsın inşallah 🤲🏻🐣🥰
Zeyynnpp slaerdogan ultrason da bakıldığında doktorun ne dedi peki canim kan sadece bı değer tam doğruluğu yok doktorum da öyle demişti
33caglaunlu Arelmom_ ya bende 21 ci haftanın içine girdiğinde gireceğim dün doktora gitdik ama kendini göstermedi İnşallah detaylı taramada gosterir
Arelmom_ 33caglaunlu inşallah gösterir içinizi ferah tutun bide detaylıya girmeden önce çikolata yiyin mutlaka hiç durmadı bizimki devamlı oynadı inşallah sizinde öyle olur
0Babyy0 Zeyynnpp Zeyynnpp detaylı ultrason için özelden mi randevu alınıyor kimler bakıyor tam olarak ?
nazlikrahan 0Babyy0 devlette de var özelde de ama devlette renkli bir şekilde yüzünü göremezsin ben özele gittim yüzü çok net güzel bi şekilde gösterdiler perinatoloji uzmanı bakıyor ona randevu alman gerekiyor
myavocado Zeyynnpp 22. Haftada çağırmıştı beni pertinatolog ona göre verdi randevumu. Bazı doktorlar biraz daha geç 24. Haftada filan uygun görüyor, randevu alırken zaten ona göre veriyorlar, doktor uygun gördüğü haftaya veriyor yani.
Fatimecansu79 Zeyynnpp 20 hafta demişti bana perinatoloji Dr u Ben 27 de girdim risk varsa her haftada girilebiliyor Muş
nazlikrahan Zeyynnpp Zeyynnpp 21 haftamda gittim tam vakti zaten 21-24 hafta arası bende bir hemşire olarak tıbbi konularda net bilgiye sahibim o yüzden 22 de yaptırmanız çok uygun