Zeyynnpp En iyi kaçıncı haftada gidilmesi gerek kızlar yarın taam 22 haftalık olucam bu hafta randevu aldım perinatoloji ye siz kacinici haftada girdiniz
Arelmom_ Zeyynnpp ben 19. Haftam da girdim ama bebişim 1 hafta önden gidiyor şok şükür 🧿 doktorum zamanının güzel olduğunu söyledi her şeyimiz yolunda çıktı oğluşumda kendini gösterdi çok şükür
33caglaunlu Arelmom_ ya bende 21 ci haftanın içine girdiğinde gireceğim dün doktora gitdik ama kendini göstermedi İnşallah detaylı taramada gosterir
NM_mom Cumartesi günü girdim 21+2de🌸 tam haftanızdasınız rahatça görebilir doktorunuz. 24. Haftadan sonra bebek büyüdüğü için göremiyorlarmış rahat
Zeyynnpp NM_mom 22+3 oluyor ben girdiğimde geçmiş olmaz dimi canım randevu ancak bulabildim birde en son gittiğimde doktoruma 3-4 gün önden gidiyordu bebiş🐣
yeni-annelik Zeyynnpp bende haftaya gireceğim inşallah 22 haftalık oluyoruz en iyisi 21. Ve 22. Haftalar bence
Zynp12 Zeyynnpp 23 haftaya kadar bakiyorlar ondan sonra geçiyor zamanı dedi Dr bana. Bende tam 23 haftada girdim
SrpYlmz Zeyynnpp 21+6 da girdim doktorum 22 de git demişti . Zaten 23 den sonra yaptirilmiyor diye biliyorum 18-23 diye biliyorum
Alparslanmom__ Sema3425 aynen oluyordu beyefendi kendini zorla gösterdi ters dönmüştü zorla yan dondurdukte Dr bey gördü😊