Zuluf_03 ilk önce canım çevrende ablan falan varsa kıyafet verecek verdikten sonra almaya bak benim çevremdr veren oldu genede aldım ama çok almak istemedim yaza doğum olucağımız için Mayıs’ta olucağı için çok kalın ve uzun bişe almadım ince tercih ettim zaten ilk 6 ayımız sıcak olucağı için çok tercih etmedim zıbınla falan duruyolar evde bide aydın acayip sıcak olunca gerek duymadım genede Kendi aldığım ve çevremin verdiği kadarıyla 0-6 ay arası 25 30 tane alt 25 30 tane üst 20 25 tane zıbın 15 tane şapka(takımların içinde vardı ayrıyeten almadim anlayacağın) 15 20 tane çorap ince 5 10 tane tulum var misafirlik için falan takım aldım 5 10 tane temiz bu kadar yeterli olacağını yetmezse sonradan alırım diye düşündüm battaniyede 4 tane kalın var 3 tane ince battaniyemiz var 4 tanede Müslüm var hem verdiler hem aldım toplam sayılar bunlar ama galiba seninki ilk 2 ayı yaz olur sonra kış olur ona göre al çabuk büyüyo diyolar ama kilosu az olunca küçük giyende oluyo ama herşeyini yeniden alcam diyosan çok alma genede zamanla alırsın derim💗