Her iki doktoru da çok iyi tanıyorum. Şöyle ki benim doktorum Zafer Bütün. Alper Bey radyoloji uzmanı buna dikkat etmeniz gerek. Zafer Bey perinatoloji uzmanı. Alper Bey ultrasondan anlıyordur evet bebekte bir sorun görse söyler ama size bunun sonucunda diyeceği tek şey bir perinatoloji doktoruna git yani kapı eninde sonunda Zafer Beye çıkar. Şöyle düşünün karnınız ağrıyor genel cerraha çıktınız. O napıyor bir ultrason bakalım diyor ultrason bakan radyoloji uzmanı bir sıkıntı görüyor mesela apandisit yazıyor raporu gönderiyor doktora sizi bu dertten kurtaracak olan tedavi ameliyat edecek olan yine genel cerrahi doktoru oluyor. Bu detaylı usg böyle düşünülmeli yanlış bir algı var. Hadi kırsal bir kesimde olsak ulaşım zor olsa perinatoloji doktoruna anlarım hiç yoktan radyoloji uzmanı baksın bir şey var mı diye ama öyle bir durumda değiliz. Zafer Bey gibi adamlar kadın hastalıkları ve doğum üstüne ekstra eğitim alıyor. Anne karnında bebeğe ve anneye her türlü müdahale etme hakkı onlarda var. Ve Zafer Bütün alanında mükemmel bir insan ilk gebeliğimde tanıdım şehir hastanesinden şimdi kliniği var bilgisi donanımı ve insanlığı tartışılmaz.