Selvanur4141 Kızlar ablam geçen hafta kürtaj oldu bta çok düşükdü 69 du ve ultrason da kese gözükmüştü sağlıksız gebelik dendi ve kürtaj oldu bugün de kan verdi bta 241 çıktı kanama ağrı vs yok başına böyle bı durum gelen varmı neden olur?
Hulo2105 Selvanur4141 bir youtuberda izlemiştim onunda öyleydi. Kortizonlu bir iğne varmış onu yapmışlar meğer kimyasal değil dış gebelikmiş.
Selvanur4141 Hulo2105 şimdi doktorunuzla görüştük dediğiniz gibi yatış verdi kortizon iğnesi ile tedavi olucakms olan gebeliği sonlandırmis ama dış gebelik olarak yükseliyomuş çok değişik bi durum ilk defa karşılaşıyorum rahimdeki gebeliği sonlandirip dış gebelik oluşumu
Hulo2105 Selvanur4141 valla canım parça kalmış olabilir. Mesela izlediğim kız şey demişti iğne yapmışlar ama 3 gün beta yükselirmiş 3 gün sonra düşmeye başlarmış o zaman betaya bakalım demiş doktoru. Sonra düşmeye başlamış ama tabi bu eğer iğne fayda ettiyse. Etmediyse tüpte falan kalabilirmiş allah korusun.
Selvanur4141 Allah korusun ya benim anlamadığım bı gebelik var biride tupde mi gelişmiş yani ilginç ve ablamın 22 yıl sonra gelen mucize siydi bu bebek 🥺 hiç olmamış ti kendiliğinden olan bı gebelikti