Dereku Merhaba arkadaslar medilife hastanesinde tavsiye edebileceğiniz kadin dogumcu varmi ilk kez gidicem daha once medicana hastanesine gidiyodum lakin dogum fiyatlari cok yuksekti o yuzden hastanemi degistirmeyi dusunuyorum giden tavsiye eden sikintisi olan yardimci olabilirmisiniz
asilsmom Ben gittim ilk haftalarimda aşırı ilgisiz yogun bi hastane fiyatlarindan dolayi.. en son yanlıs ilac verdi dr tamamen kestim gitmeyi bçekmece kolan a gitmeye başladim. Baktim ki orasi da pek eski şimdide medicana gidiyorum beylikdüzündeki..medilifa dogum yapan bi tanidigim var burcu diye bi dr yaptırmıstı aman allahım kız resmen mahwoldu..
Hulya57 asilsmom bende büyükcekmecedeyim doğumumu orada yapmayı düşünüyorum noldu arkadaşiniza kolan da yapmayı düşünüyorum
asilsmom Hulya57 kolan da bişey olmadi bende orda minibe hanima gittim bi kac kere iyi bi dr du ilgiliydi.. ben medilife dan bahsettim arkadasımı 10 cm acıklıkla sezeryan dogum yapti dr kız resmen ölüp ölüp dirildi🙈
Dereku Medilifeda selda ornek kadin dogumcuyu tavsiye etmisti arkadasim siz hangi doktora gittiniz acaba