Starbuckscoffee Selamlar saçlarım kabarık, elektriklenme, cansız ve kepek sorunuda var güzel bir şampuan önerisi istiyorum içeriği ve kokusu güzel olan, sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
Dilekveuzum Starbuckscoffee benim saçında ince telli, dalgalı. Tiftik tiftik duruyordu, Yves Rocher’in şampuan ve saç kremini kullanmaya başladığımdan beri düzeldi dalgaları belirgin oldu ve dolgun duruyor, önerebilirim. Saç maskeleri de güzel
Yazmelegi_ Starbuckscoffee elidor yeşil olanı kullanıyorum,birde onun yanı sıra keratin süt spreyi ve argan saç serumu kullanıyorum
Mervepera Starbuckscoffee ogx marka kullanıyorum canım onun haricinde çok çok pahalı kaliteli de kullandım ama hepsi aynı bence ya baya ciddi paralar vermistim🤣
Dilekveuzum Starbuckscoffee ilk yıpranmış saçlar için olanı kullandım, şimdi hacim veren şampuanını kullanıyorum
Yazmelegi_ Starbuckscoffee kendim hommbitkisel den alıyorum Sprey zaten elektriklenmeyi önlüyor Kolay taramayi sağlıyor birde saçlara bakım yapıyor Argan serumu da saça canlılık ve parlaklık veriyor ve saçınızı besliyor
Zeyd_Mom_22 Beni kafamın sağ sol kısımda dökülmüş gibiydi küçüklükten beri öyleydi diye bilirim. Şimdi ama Restorex kullanıyorum 1.5 aydır. Artık bebek saçlar çıkmaya başladı yani artık sanki doluyor🥳. Ondan önce Elidor kullanırdım hep ama bunun gibi değildi. maşaAllah diyim nazara getirmiyim kendimi😄
Beybun_29 Starbuckscoffee saçlarım çok kabarmaya dökülmeye başladı gebelikte bioblasa başladım çok iyi gelio
yeschef-13 Starbuckscoffee Lorael proffesionnel absolut repair ve aynı sarı serinin kremini kullanıyorum kurutma sonrası içinde ogx argan yağı.Şampuanı 1,5 lt alıyorum neredeyse 6-7 ay gidiyor uzun süredirde bu ürünleri kullanıyorum.Saçhane ya da trendyoldan alıyorum
teachermom1 Starbuckscoffee Kerastase öneririm. Bir sürü marka denedim ancak tek memnun kaldığım bu oldu. Saç kremleri de çok güzel. Günlük duş almama rağmen dökülme ve nem sorunum olmuyor.
BekarAnne19 Starbuckscoffee Şampuan değilde banyoda saçıma bu saç maskesini uyguluyorum 5 dk aşırı güzel kokuyor saçı besliyor ve ağırlık veriyor gratiste var sadece ayrıca 1 alana ikincisi 10 tlydi bir ara kullanmanı tavsiye ederim