dmlrm sana birsey soylıyım mı canım bana gönülden inan ama. Aslında aklımızdan asla çıkartmıyoruz atmıyoruz yani kendim için konuşayım şu şekilde aylardır istiyorduk ama yumurtlama falan takip etmedim bu telefonda uygulamalar var güya doğrudur diye onlara bakarak değerlendirme oldu ama meğer çok farklı zamandaymış 5-6ay bu sekılde denedikten sonra tabi olmıcak psikolojısıne girdim dedim yumurtlama takip edeyim innovita aldım takip ettim günleri baktım değerlendirdim falan olacağından da nasıl eminim ama sen beni bir görsen kasık ağrısı göğüs hassasiyeti adette gecikme falan bi test aldım çat diye tek cızgi çıktı negatif tabi aylardır deniyoruz takip ediyorum ben falan dedim tamam ara veriyorum ben denemicem daha ne zaman doğru zamansa o zaman olacak dedim ama bunları içimden dıyorum dışımdan yine yumurtlamayı takip ediyorum aynı zamanda da uğraş edindim yürüyüşe başladım spor yapıyorum güzel besleniyorum suyumu bol içiyorum kitap okuyorum falan yani aklımın belki yarısı orda yarısı uğraşlarım da yoksa yüzde yüz kafasından kimse atamaz o kadar kolay değil inan bana 🌸 tabi ben ağır egzersizler yapıyorum dumbell falan kaldırıyorum duvar pilatesi yapıyorum hızlı yürüyorum falan adetime 4 gün var ama deli belim ağrıyor kasıklarım çatlıyor göğüslerime dokunamıyorum dedim ki tamam adetim yaklaştı heralde ondan öyle hesapladım 4 gün var adetime ama diyorum ki ağır egzersiz yapıyorum ya hamileysem bşey varsa hani aklımdan atmıştım hiç dusunmicektim uğraşlarım vardı ? Dedim test yapayım nolur nolmaz 4 gün kala bi test yaptım erken gebelik çat diye tek çizgi çıkmaz mı amaan dedim nasılsa belliydi böyle olacağı ben sporuma devam ettim yine hızlı yürüyorum ertesi gün yine duvar pilatesi mekikler falan daldım gidiyorum adetim gecikti 3 gün Allah Allah dedim olmam lazım ama ağır egzersiz yapıyorum vücut şaşırdı heralde o yüzden olmadım adet diyorum erken gebelik test yaptım dedim yok bişey ama ben yine yapayım, bi yaptım anında çift çizgi çıktı ama ben şok oldum asla beklemiyorum tek yumurtlama değerlendirdim çatlamayı değerlendirmedim falan …. Yani diyeceğim şu canım asla aklından çıkartamazsın ama farklı uğraşlarla çocuk dusunme fikrini bir nebze arkaya atmaya çalış önceliklerin aklının dolu olması olsun ki psıkolojık olarak da beynin seni kandırmasın 🌸 Allah’ıma sukurler olsun suan 37+2 yiz ☺️🌸 Rabbim sana daha güzel hikayeler yazmanı nasib etsin sağlıkla kolaylıkla anneliği tattırsın 🤲🏻♥️