Hyrydnc42 Hanus yok bunun tedavisi. Doktorlar bu durumu gebelik olarak saymıyorlar bile. Normal bişey korkulacak bişey yok. Çoğu kadının başına gelmiştir ama farkına varmamışlardır dedi
Burcu582 Hyrydnc42 ben önemli olanın iki günde bir iki katına çıkması diye biliyorum hani 28 de çıksa 58 de çıksa 48 saatte katlanması
Hyrydnc42 Burcu582 bende o şekilde biliyorum. Değerler kişiden kişiye değişebilir diye. Eltim değerim düşükmüş detin bi tuhaf oldum hemen buraya yazdık bende
Burcu582 Hyrydnc42 anlıyorum canım benimde başımdan geçti kimyasal gebelik hevesin kursagında kalması çok zor endişelenmen normal çoğu zaman cevabını bildiğimiz şeyi bile soruyoruz iyi şeyler duymak için sen kalbini ferah tut stresini azaltmaya çalış
Hyrydnc42 Burcu582 öyle yapmaya çalışıyorum. Hastaneye bi gidiversem doktorumla görüşsem rahatlayacam vala 😇😇
Hyrydnc42 zynp0609 hmm şuan devam ediyor mu gebeliğiniz. Demek ki geç döllenme olmuş sizin. Kişiden kişiye göre değişiyor değerler
zynp0609 Hyrydnc42 ediyo en son pazar günü gittiğimde 950 ydi kese gözükmüyodu ama dün kanamam oldu gittim kese gözüüktü ilk defa bnde yatıyorum cumartesı yıne gidicem inşllah hakkımızda hayırlısı olur
Muzaffer Hanus Kimyasal gebelik, yumurtanın olması gerektiği gibi döllenememesi neticesinde oluşan bir gebelik türüdür. kan değerinde düzenli yükselme yaşanmaz belli bir zamandan sonra müdahale edilmeden adet ile vücüt atar.
Hyrydnc42 Yilmayse Seda5892 Popmum zynp0609 kızlar doktor tekrar beta istedi bugün değerim 65e yükselmiş. Çok güzel dedi. 2 tane farklı iğne yazdı düşük önleyici ve kam sulandırıcı sanırım. Salı günü tekrar gel bakalım betaya dedi. İnşallah tutunur bebeğim bana yükselmem bu şekilde devam eder 🥰🥰
Popmum Adetimi bir gün geçtiğinde 64tü canım benim değerim bir hafta sonra binlerdeydi gün gün artıyor hayırlı olsun ☺️
Hyrydnc42 Yilmayse Seda5892 Popmum Rabbim razı olsun sizden. İçimi öyle rahatlattınız ki. İnşallah doktorumda güzel şeyler söyler 🥰🥰🥰
Popmum Hyrydnc42 hayırlı uğurlu olsun canım çok mutlu oldum inşallah kucağına da alırsın minik yavrunu 😍
Sidelya Hyrydnc42 benim de 3 ay önce 1 kimyasal gebeliğim oldu. Adete 3 gün kala 0.2 çıktı. Adetim 4 gün gecikince tekrar kan verdim 4014 çıktı 😊 bol bol dua et içini rahatlat 😇
Sidelya Popmum amin inşallah çok teşekkür ederim 😇 inşallah hepimiz sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza