umrumdadegil asla unutamıyorum silemiyorum içimden ben hasta yatak döşek yatarken eşime doktoramı gitsek demiştim o da ben seni doktor doktor gezdirip durcam mı demişti o gece yada ertesi gün annesi kolum ağrıyor doktora gidelim demişti annesini götürmüştü hala vururum yüzüne birde çarşamba akşam çok fena sancim vardı alt bölgemde baskı vardı dogurcam sandım eşim iyimisin dedi durdu bu doktor doktor gezdircem mi lafını silemediğimden doktora gidelim demedim o da götüreyim demedi akşam beni öyle birakıp dükkan açtı perşembe sabah karşı 05.35 te lanet dayısı arayıp gece benim ciğerim patladı deyip hadi gel doktora götür demişti onuda vuruyorum yüzüne en çok bunlara kırıldım eveli akşam yine cahil cühela dayısı aradı yine çok ağrım vardı bu seferde midem patladı dedi yine doktora götürttü kendini eşim gelince mükkemmel bi surat ve laf sokuşla karşıladım kapıda bir daha cahil dayısı bi yerim patladı derse ben gidip havaya uçuracam tnt ile. Çok kırgınım aşko bunlara çoook silemiyorum unutamıyorum ağlıcak oluyorum