-lavinia- Merhaba hanımlar, burada yeniyim 🧡 Biberon tercihi olarak Phlips avent biberon düşünüyorum fakat kafam karıştı. Cam mı plastik mi almalıyım? 0+ , 1+, 2+ olan var. Hangisini ve kaç ml tercih etmeliyim? Sizlerin tercihi nelerdi?
Yazmelegi_ -lavinia- ilk zamanlar plastik kullandım sonra cama geçtim biri 125 ml di diğeri 240 ml di bide su için küçük minik biberon almıştım su içmeye başladığında onunla vermiştim oda 30 ml başlığı da ayına göre alırsınız
Minikgebe Yenidoğan döneminde 120 cc olan küçük biberonlar işinizi görür. Avent almakta kararlıysanız ilerleyen zamanlar için sadece ayına göre biberon başlığıda alabilirsiniz. Bebek büyüdükçe içtiği mama miktarı artacaktır büyük boya o zamn geçeceksiniz . Cam sağlıktır. Fakat bebeğiniz biberonu kendisi tutmaya başladığı andan itibaren plastik tercih etmelisiniz. Hafifliği ve kırılma riskine karşı.🫶🏻
-lavinia- Minikgebe Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bir küçük boy bir de büyük boy düşünüyorum aslında. 120 ml olan 0-3 ayı kapsıyor. Büyük olan biberonu hangi ayı almalıyım?
Yazmelegi_ -lavinia- kızım 9 aylik şuan 7 aydan sonra kullanmayaa başladım cam aldığımda ikili almıştım yanında büyük biberon vardı
Yazmelegi_ -lavinia- ek gida dan sonra gündüz çok içmemeye başladı sadece geceleri büyük olanı kullanıyorum
__mom1 Cam bence çok tehlikeli hem ağır bebeğin yüzüne düşebilir hem de kırılıp yaralanma yapabilir. Ben avent kullanmadığım için bilmiyorum comotomo biberon kullandım 150cclik 3.aydan sonra büyük boya geçtim
Ftmaa28 En başta biberon almak şart mı acaba belki hiç mamaya gerek kalmayacak o kadar para vermeye değer mı siz nasıl yaptınız
esty35 Ftmaa28 ben biberon almayı düşünmüyorum çünkü meme reddi yaşayabiliyorlar. lansinoh süt sağma makinemın içinde küçük biberon vardı çok zorda kalırsam onu kullanmayı düşünüyorum ilk etapta