4147 Kızlar selam bademciklerim şişti hem de bu sıcak havalarda 😂😂 bugün yumurtlamanın 10. Çatlamanın 8.yada 9. Günü. Kan versem az da olsa çıkar mı? Benim bademcikler ilaçsız zor geçer 😔
_Mother_ 4147 çıkmayabilir geç döllenme olmuş ise benim çatlama dan 12 gün sonra kanda 11 çıkmıştı ama kan verin yine de içiniz rahat etmesi için ilaç içecek iseniz
myangelson 4147 kana yumurtlamanın üzerinden 10 günde geçer deniyor aslında belki çıkabilir bir ihtimal 😅
4147 _Mother_ geç döllenme dediğimiz şey adete yakın yumurtlama demek değil mi? Yoksa içerideki yumurtanın canlı kalan sperm ile örneğin 48 saat sonra döllenmesinden mi bahsediyorsunuz?
_Mother_ 4147 ben adete yakın yumurtlama diye biliyorum çünkü benim adete 2 gün kala negatif çıkmıştı adetin 2. Günü pozitif gördüm adetten sonra 17. Gün yumurtlama 19. Gün çatlama görmüştüm bu arada
4147 myangelson hastaneye gideceğim birkaç saate doktora da ihtimal var deyince haliyle betahcg bakacaktır ☺️ size bilgi veririm sonucu canım
4147 4147 canım doktor beta bakmadı ciddi bir durum değil kanama vs olsa bakardım ama bademcik için bakmaya gerek yok dedi parol ve fısfıs kullan dedi.