KurabiyeninAnnesi123 Zehrabbp istersin zor olur istemezsn hemen olu verir bende öyle hamile kaldm süpriz oldu kızınız ne kadarlik
Zehrabbp umrumdadegil çok çok özür dilerim kutusunu attım unuttum ama 3 oldu tesadüf aynı test denk geldi adetten önce yapmıştım onda bile belli etmişti eczaneden öğrenip yazarım size tavsiye ederim çünkü
umrumdadegil Zehrabbp artimed markaysa yanlış çıkarıyormuş ondan sordum belki değildir sanırım istemeden oldu gebelik nasip eğer varsa o senin nasibinmiş boşver 🥰 kan verdin mi
Zehrabbp KurabiyeninAnnesi123 aynen öyle özür dileyerek söylüyorum tek korumasız ilişkide oldu kızım 1 yaş 1 aylık
Zehrabbp umrumdadegil evet kan verdim bugün yarın çıkıyor sonuçları artimed değildi galiba f ile Başlıyordu ismi
mrvakcn Papatyamm63 güldüm Allah’ta seni güldürsun inşallah kalbinden geçen tüm duaların kabul olsun 🤍🤍
Zehrabbp myangelson aslında sadece iki günüm geçti onun için sormak istedim bunu yaşayan bayanlar varmı diye
myangelson Zehrabbp herkeste aynı şekilde yükselmiyor beta değeri bazılarında fazla yükseliyor bazılarında az o sebepten farklı cikabiliyor zaten gecikme de olduğu için normal bu şekilde çıkması aslında