eylulus Valla en son kız hissediyordum şimdi erkek hissediyorum doktorumuz cinsiyeti zarfa yazdı 14.haftadayız. ama değişebilir o yüzden büyük alışveriş yapma dedi. Bakalım son kez tahminlerinizi merakk ettim. Sonra sizinle de paylaşacağım.
eylulus eylulus bu arada eşim kız diyor ben son ultrasona kız diyordum ama bu sefer bi erkek gibi gelmedi değil, önce sağlığı tabi umarım sağlıkla gelirr🤰 bizim haftalarımızda cinsiyet öğrenenler var mıı
eylulus Minigiim-vebenn52 burada ultrason bakmaktan hemen doktor bacak arasina bakarsa diye gozumu diktim ekrana dayanamadim da ama doktor kasla goz arasi bakmis 🤣
eylulus huysuz__ cok az saatimiz kaldi 12.haftada herkes kiz demisti bakalim sizinle de paylasacagim insallah🤰🙈 doktor da nasil bakti anlamadim kiz o kadar calistim buradan ultrasonlara🤣
eylulus huysuz__ ay tabi oyle seyler yapiliyodu dogru cok az kaldi catlicam sanki simdi cantadaki zarfi tak diyr aciyomusum jejdjfj
huysuz__ eylulus sabır olayı bende yok çoktan bakardım ama sürpriz hazırlık planın varsa az daha dayan😁😅
eylulus buseyusuf27 12.hafta ultrasonunda aysun abla ebrar abla falan hepsi kiz demisti ama inanir misiniz 14.hafta olunca bana da bi erkek gibi geldi🙈🤣
eylulus eylulus eylulus @AYSuNm @Ebrarabla_06 dakikalar sonra cinsiyetimiz cikiyoor insallah benimkini de tutturmussunuzdur kiz bebek demistiniz ben de aysunm ve ebrar65 bildiii diye post acmak istiyorum🤰🙈🤣
candan95 AYSuNm Banada bakabilir misiniz ? 9+5 burada