Mayismom Merhaba, sağlık sorunlarım nedeniyle birkaç güne sezaryen olacağım, genel anestezi ile. Önerilerinize talibim 💐
YeniGelinMeselesi Mayismom narkozu atman için filtre kahve içmen lazım şekersiz yani bir bilgim bu var Allah kolaylık versin 🙃
Sude4 Mayismom iki kere oldum bn hiçbir korkun olmasın gayette normal bir şekilde uyandım ve hiç kahve vs birşeyde içmedim
minik_kurabiyeee Mayismom hiç bir şekilde korkma zaten ameliyat olduğunda ağrı kesici vuruyolar bende baş ağrısı falan olmadı ama her ihtimale karşı Nescafe falan götürmüştüm ve bol bol yürü su iç ki çabuk iyileşebilesin
Ozlmcnn6 Mayismom genel anestezi ile ameliyat oldum daha önce ilk kalkışta miden bulanırsa sakın tutma kendini kus mutlaka bol sade nescafe iç bitter ye sersemliğin öle gider bol su iç
Mayismom Sude4 bebeğe narkoz geçiyor mu? Bebekte herhangi bir problem oluyor mu uyuşma vs gibi merak ettim
Sude4 Mayismom hayır cnm sana yapıyorlar bebeğe deildi hiçbir sorun olmuyor 4 sezeryan olacağım 2 genel oldum 1 belden bu seferde belden istiyorum daha rahat oluyor
Mayismom Çok teşekkür ederim kızlar kendim için korkmuyorum zaten bayılcam diye, endişem bebeğe anestezi geçmesiydi inşallah problem yaşamam 🙏