Deletedmom_89 Kızlar kızım olacağını öğrendim rabbim herkese nasip etsin ama isimde karar veremiyoruz bir el atın hatta öneri de verin . Zeynep Buglem sare Mihra Ahsen Aysima
btytgy Deletedmom_89 biz de kız bekliyoruz ilay ismini düşündük 🥰 onun dışında asya eliz rüya kumsal isimlerini de beğeniyorum
Bsrrgl Deletedmom_89 Beyza Betül bunların da anlamları çok güzel bizim kuzenimizde var yoks koyardım bizde Bedia Feyza koyuyoruz kuzumun ismini ikisinde güzel dolu dolu anlamı var bı bak istersen
_serra Serra 😄 kendi ismim olmasa kızıma seçerdim kesinlikle şanslı bir isim anlamı da bolluk bereket Bir de çok sık duyduğum bir isim değil yıllar geçse de hala farklı bir isim sıradanlaşmadı.
Deletedmom_89 _serra ay Serra güzel ama bi arkadaşım vardı kavga ettik ondan beri o kızdan nefret ederim o yüzden koyamam sanırım
Ezgi49_ Deletedmom_89 hayırlı olsun cnm benimde kızcem olcak bende kararsizim aden ve asel ceylin isimleri arasinda
safiyekoc Herkes Mihra Asel Sare Lina Mira vs koyuyor, ben Meyra, Berra, İclal, Rana vs isimlerini beğeniyordum ama kızımın adının Zeren olmasına karar verdim 🥹🌸
Neva25Murat Neva koymayı düşünüyoruz, Zeynep Neva uyumlu olur ama iki isim sevmediğim için sadece Neva olacak inşallah