Hilaldabaan Bugün hepsini yıkayayım diyorum kızlar kaç derece de nasıl sıkma devrinde yıkamalıyım birde akşam bebek kıyafeti yıkanır mı odaya asacağım dışarı değil yıkanmaz diyorlar ama bilemedim yok ikindiye kadar topla yıkadıklarını falan dediler??
amayinedeiyiilerledim Hilaldabaan 30 derece 800 devirde yıkadım. Yıkamadan sonra durulama yaptım, 800 devirde sıktım. Kurutmaya attım. Hurafelere çok takılmayın, kolayınıza gelen şekilde yapın. Kolay gelsin 🙂
Ozgednc Hilaldabaan O dediğin yeni doğmuş çocuğun kıyafetleri için geçerli akşam ezanı okunmadan dışarıdan toplanması gerekiyor. Bide ben bebek programinda yikayacagim sende yoksa eğer 800de sıktır 60 derecede yika muslin tarzı şeyleri 30da yıka 800de sıktır. Battaniye vs varsa oda öyle.
Hilaldabaan amayinedeiyiilerledim Teşekkür ederim canım sorma neler neler var hurafeler eskilerde kaç saatlik programa atmıştınız peki ☺️
YeniGelinMeselesi Hvv68 duru granül toz sabun var yeşil paket çok güzel bak yıkadım hala bebe kokuyor resmen misler gibi dolabı açınca teyzeme ebesi önermiş bende ondan duydum aldım bembeyaz yapıyor normal perdeleri falanda 😌
tatlibebegim_ Ozgednc konuyla alakasız ama ben doğum yaptım bebiş şekerden etkilenmemiş 3445 gr doğdu 🫢son haftalarda durmuştu kilo alımı
YeniGelinMeselesi Hilaldabaan batıl inanç yahu aldırma ben gündüz yıkadım astım ertesi güne anca kurudu napıyım ıslak mı topluyım boşveer narin programı vardı makinemde 600 devirde 30 derecede yıkadım hiçbişey olmamış kıyafetleri zaten kir yok
Hilaldabaan YeniGelinMeselesi doğru diyorsun canım bende öyle yapayım kaç saaatlşk programa attın peki
ZeynepDuru17 Hilaldabaan 40 da yıkıyorum diğerleri çeker die mis gibi çıkıyor zaten alerji uzmanı şeysi var bide onada atmıştım
dogurangaplumba Hilaldabaan benim makinem sıkma devrini kendi ayarlıyor görmüyorum kaç devirde sıkma yapıyor bebek programımda olmadığından narin 30° yıkama yaptım e bebeğin sıvı deterjanını kullandım bu deterjan bitince siveno alacağım eğer 2. Gebelikse ilk çocuğunuzdan kalan bebeklik kıyafetleride varsa onları da ön yıkamalı olarak narinde yikadım ön yıkamaya e bebeğin leke çıkarıcısını koydum normal göze e bebeğın sıvı deterjanını koydum
Hilaldabaan dogurangaplumba çok leke yok kıyafetler bazılarında var onlarda göze batacak kadar değil 2:55 dakikalık program olur mu çok mu saaati 30/800 ayarladım
_almirasmom Hilaldabaan eger yenı esyalar tertemızse 30 dk bıle yetıyor canım ben beyaz renklı karısık attım mix te yıkamıstım ekstra bı deterjan almadım cocuga kendı deterjanlarımızdan koydım hıcte bısı olmadı suan 14 aylık olcak :) karnımdakı yavrumunda esyalarını gecen yıkadım utuledım hepsi
amayinedeiyiilerledim Hilaldabaan 1 saat 20 dk şık hassas programı var onda yıkadım. Yarım saat de durulama yaptı işte. 🙂
Ozgednc amayinedeiyiilerledim ne güzel işte amaç mikrobunun pisliginin arınması 😁 ben o şekil yikamistim hiç birşey olmamisti şimdi gene öyle yapicam
YeniGelinMeselesi Hilaldabaan ya valla saatini hatırlamıyorum be yıkayalı oldu baya ama dediğim gibi narin programına getirdim düğmeyi sonra 30 derece 600 devire ayarladım yıkattım 1 saat 25 dk mı ne sürdü galiba
Minigiim-vebenn52 Hilaldabaan narin elde yıkama programı yok mu makinen de o programa at 30-600 de yıkamıştım ben
Hilaldabaan amayinedeiyiilerledim hijyene aldım bende 30/800 devir 2 saat 55 dakka çok mu kıyafetleri bozar mı