yalandunyaa 6 haftalık olduk 2 hafatdor içiyorum. 1 saat sonra kahvaltı vs. Yapacağım hazirlicam midem bulanıyor içmediğim de bulantı yok çok zor ya
aslhnkrts9 yalandunyaa doktorunuza söyleyin değiştirir ilacı ben hamilelik boyunca bir sürü ilaç denedim hepsi bulantı yaptı doğum yapınca hastanede bi kan ilacı verdiler o asla bulantı yapmadı biraz deneye deneye bulunuyo maalesef
Kaderimmmm16899 yalandunyaa ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum o zaman midem bulanmıyor canım ama sabah içtim benim de bulanmıştı🤦
Zeyneppx yalandunyaa bende ayni yemekten yarım saat önce iç diyor kutuda. Sabah denedim kahvaltı yapamadım bulantıdan akşamda aynı ama mecburum diyorum ilacı degisebiliyosak Dr a sorsyim bende
Minikprensinannesiiiii yalandunyaa bende ayni senin gibiyim canım ilacının adı ney benim ki santafor mu ney galiba birde bebişin kalp atışı nı dinledin mi bel ağrısı regl sancısı gibi ağrın oluyor mu canım
yalandunyaa Minikprensinannesiiiii cuma günü gittim 5.4 günlük iken kese gördük bebek Alttan gördük vajinal ile Haftada gideceğim inşallah görürüm ilk başlarda karın ağrısı kasik ağrısı oldu şuan iyiyim çok şükür
Sadeceanne2 Ferrum denediniz mi tadı çok güzel ben 23 lere kadar Hergün kustum acillerde idim ferrum bulantı yapmıyordu bana ama deneyin
Kaderimmmm16899 yalandunyaa sen kahvaltıdan sonra iç benim de kızım var ona kahvaltı hazırlıyom miden bulamaz kahvaltıdan sonra iç😘
Ozlmcnn6 yalandunyaa devlet karsılamıyor ama doktorunuza sorup sidefer kullanabilirsiniz yan etki yapmıyor hiç