Toprakayln Merhaba arkadaşlar bugün 3.gün korunmasız ilişkinin üstünden geçen bu hapı içsem etkisi olur mu ? Bebek oluşacaksa çok zararı var diye duydum çok tedirginim o yüzden içip içmemek konusunda
06Pembemavi80 Toprakayln oluşmuş bı gebelik varsa onu sonlandırmiyor ertesi gün hapı. Ben ertesi gün icmistim ama hamileyim . 3. Gün için geç bence 72 saatte olsa geç yani . Hayırlısı olsun
eceyc314 Toprakayln zaman geçtikçe etkisi azalıyor. Sizin 3. Gün olmuş ki bence kullanmayın. Etkisi olsada çok az olacaktır. Gebe kalırsanız bir de bunun stresini yaşayacaksınız. En etkili ilk 12 saat. Sonradan etkisi yavaş yavaş.
NGold Toprakayln hiçbir etkisi olmaz ilişkiden sonra ne kadar hızlı içerseniz o kadar iyi ama 24saat içinde en gec alınması gerekiyor
Leyliya Toprakayln yumurta ile sperm buluşmadıysa etkili çoktan buluştular ise hapın hiçbir faydası yok
Ebrar042 Toprakayln ella hapa rağmen hamile kalan da çok duydum nasipte varsa çoktan tutunmuştur zaten hakkınızda hayırlısı olsun ☺️
Toprakayln Leyliya ne kadar sürede oluyor bu dediğiniz peki 48 72 saati bulabiliyormuş sanırım öyle mi
Tugbacim34 @Toprakayln geç kalmışsın canım. Üçüncü gün en az etki ettiği gün. Yine de için rahat edecekse al
Toprakayln Tugbacim34 aldım aslında ama içmeye çekiniyorum eğer geç kalmışsam içmek için bebek açısından bi sakıncası olursa diye
Tugbacim34 @Toprakayln inanın o konuda ne desem yalan olur ama gebelik ihtimaliniz varsa yani yumurtlama gününde ilişkiye girdiyseniz tutma ihtimali fazla. O zaman hiç içmeyin
Toprakayln Tugbacim34 evet yumurtlama tarihimdi o yüzden bende tedirgin oldum istiyorduk ikinci bi çocuk ama bilmiyorum tabi zamanımıydı o yüzden kafam karıştı ama içmeyeceğim sanırım
Toprakayln 06Pembemavi80 hamileliğinizde bi sıkıntı oldu mu peki bu ilaçtan dolayı duymuştum bu tarz şeylerde ondan sormak istedim yanlış anlamayın
06Pembemavi80 Toprakayln şuan yok yani ben o hapı da içmiştim bide 1 hafta grip ilaçları da kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden bı sıkıntı yok yabi doktorda sadece adet düzensizliği yapar demişti. Şuan 12 haftalık olmak üzere zaten
tubaysima Çok bir zorunluluğunuz yoksa bu hapı sakın atmayın derim ben bir kere attım tüm dengem bozuldu. Adet düzenim yerine oturasıya kadar çok sıkıntı çektim. Dediğim gibi zorunda değilseniz sakın bulaşmayın bu hapa derim 🌸