Nur1806 Elif_49 17 haftalığım canım benimde ağrıyor. Ama bem bu aralar biraz fazla yürüdüm son 1 hafta çok tempolu geçti büyük ihtimalle ondan diye düşünüyorum 😬 rahim büyüdüğü içinde oluyormuş kasık ağrısı
Motherhoodie Elif_49 magnezyum eksikliğinden oluyor galiba benimde öyleydi magnezyum istedim istedim doktordan biraz daha iyiyim şimdi
myangelson Elif_49 doktorunuza belirttiğiniz zaman yazar muayene zamanınıza çok var mı ? Sağlık ocağı da yazabilir belki bu arada
Sermec27 Elif_49 idrar yolu enfeksiyonu olabilir benim de o haftalarda kasik ağrısı vardı idrar yolu enfeksiyonu olmuştum
Elif_49 @myangelson 10 gün sonra var muayenem Gidince söylerim ama çok çok ağrı oluyor Adım bile atamıyorum şuan 😔
Elif_49 @Sermec27 Enfeksiyona bağlı şikayetlerim de var bilmiyorum ondan mı çatı ağrısı mi diye inşallah kısa zamanda gidiyim Birde maden suyu tuketenilirim değil mi o zamana kadar
Melamial İdrar yolu enfeksiyonu, magnezyum eksikliği olabilir. Hamileliğimde magosit kullanıyordum ve soda içiyordum iyi geliyordu. Üstüne bir de toplanma oluyorsa büyük ihtimale magnezyum
Ruya17 Elif_49 hamileliğin başından 30.haftalara kadar hep kasık ağrısı yaşamış birisi olarak normal dedi doktorlar magnezyum iç yazdır yoksa çok işe yariyor
Fatimeinci Elif_49 18 haftadayım benimde öyle dün ağrıdan kıpırdayamadın bi kaç dakika okadar ben doktoruma magnezyumu sordum kullanma zaten dedi anlamıyorum ya kafama görede kullanmak istemiyorum inşallah bebişlerimiz iyidir🤲🏻🌸
Fatimeinci Elif_49 o an soramadım kaldım öyle normalde kimden duysam kullandım dedi acaba serklaj ameliyatı yeni oldum oyüzdenmi ona bağlıyorum bi tek 🤔
Ezgi1212 Kızlar bende 20+4 bir hafta her gün bebeğimin tekmelerini hissettim sanki karnımdan baloncuk çıkuyo gibi oluyodu ama bugün hiç hissetmedim normalmı acabaa korktum