Eskide kalmış ama yeni gelenler de görsün diye yazıyorum deneyimlerimi paylaşıyorum öncelikle ben Hakan Gölbaşı ile 27-28.haftamda tanıştım , benim ikili test vs değil riskli gebelik olduğu için perinatologların görmesi gerekdi bende şehir hastanesinde yaşam hocaya gittim fakat kendisi beş doğumumun riskli olduğu için hastane benim doğum yaptırmama izin vermez prosedür gereği dedi perinatoloğa gitmelisin bizim hastanede hepsi çok iyidir dedi normalde bucaya gidiyordum ben, neyse araştırdım ve Hakan hocaya gitmek istedim ilk muayenede asistan vardı kendisi sonradan geldi iyiki de geldi sağolsun yarım saat ilgilendi benimle herşeyi anlattı bilgilendirdi sorduğum her soruya sabırla cevap verdi sonraki kontrollerinde de kendi olduğu saate randevu verdi ben ilgilenicem dedi doğumuna d bizzzat ben gitcem dedi tabi bu durum benim riskli gebeliğimle de ilgili olabilir doğumum hayati risk taşıyormuş kime gittiysem aynı şeyler malesef. Uzun yazdım ama Hakan hoca işinde çok iyi hatta bi görüş daha almak için başka dr a da gittim geçen gün doktor bende yaparım doğumunu ama Hakan da işinde çok iyidir gözün kapalı gidebilirsin dedi . Hakan beyle devam ediyorum , gidecek olanlar sabah 10 gibi 10.30 gibi girsin Hakan hoca o saatler de orada oluyor . Geçmiş olsun herkese . Perşembe randevum var benimde 10 da kendisi bizzat verdi ben burada olacağım dedi sağolsun .