Ekincik Merhaba Adana Medikal park Burcu Yücesoya giden var mi aranızda. Belki ona devam edebilirim. Cihazları felan nasıl merak ettim 3 boyutlu,4 boyutlu cekim yapıyor mu merak ettim
Havvanur42 Ekincik ben gittim canım doktor Çok güler yüzlü tatlı bir kadın ama çok sıra bekliyorsun Randevun 2deyse 3ten önce bakamıyor baya yoğun
Ciceklibahcee Ekincik ilk haftadan beri burcu hocaya gidiyorum bebeğimin yüzünü falan gördüm 4-5 aydan sonra 3-4 boyutlu bakıyor
Mercimeek Ekincik ah canımın içi kadın doğumumu orada yaptım takibimde ondaydı hala yazar nasılsın diye canımmm canıımm o
Ekincik Havvanur42 tesekkur ederim gidersem muhtemelen sabah erken saatte gitmeye calisacagim. Cihazı felan nasıldı renkli ultrasonla bakıyor mu
Havvanur42 Ekincik cihazını felan bilmiyorum canım o kadar çok anlamıyorum:) bebeğin resmini normal fotoğraf kalitesinde veriyor, sanırım renkli ultrason ayrıca belirtirseniz verir
Deletedmom_89 Ciceklibahcee canım ssvd 35 bin diye biliyorum bende gitmeyi düşünüyorum beni kaybetme kaç haftalıksın beraber iletişimde olalim
Ciceklibahcee 2024_kmr normal doğum ve sezaryen aynı fiyat 25 bin dediler ama ssvd yi ayrı soramayabilirim çünkü bir sonraki görüşmemiz doğum olacak :) isterseniz hastaneyi arayıp doktor ile görüşme sağlayabilirsiniz
Mamacita_1 Ben de burcu hocaya gidiyorum 9. Haftadayım🌸 çok memnunum kendisinden ama malesef çok yoğun min 1saat bekleme süresi..
Ciceklibahcee Mamacita_1 evet bekleme süresi çok sıkıntı gerçekten nst de eklenince 2-2.5 saati bulabiliyor