Violetaa Kızlar 25 Nisan Perşembe saat 8 civarı acile gidip kan vermiştim beta değerim 20 çıkmıştı . Yoldayım kan vermeye gidiyorum bakalım yükseliyor mu dua edin lütfen 🙏
Nergislyssa Violetaa inşallah yükselmiştir ve bir Happymom bebeği daha geliyordur kuzum rabbim gönlüne göre versin haber ver 🤲🏻🐣
beautifulgirl Violetaa bende birazdan gideceğim hayırlı haberler alırsınız inşallah 🌸16dan 99 yükseldi benimkide geçen hafta
Violetaa @beautifulgirl adetime daha 2 gün var bakalım değerimin 80 90 olması gerekiyor inşallah mutlu oluruz canım yükselir
beautifulgirl Violetaa bende iki gün kala gitmiştim sabah gittim sağlık ocağına canım 5 haftalık hamile gibi duruyor sonuçlara göre dedi ayın 15 için randevu aldım şehir hastanesinden
Adensu_ Insallah hayirli haberler alirsin canim, rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah🩷
beautifulgirl Violetaa yok almadı birkaç gün sonra gel dedi artışı daha iyi görmek için perşembe cuma gibi gitmeyi düşünüyorum bende
Violetaa @beautifulgirl henüz çıkmadı . Perşembe akşamı saat 8.30 gibi acile gidip vermiştim değerim 19:40 çıkmıştı . Şimdi verdiğim sonucum 80 civarı olması lazım bakalım
beautifulgirl Violetaa yakın seninle değerlerimiz🥰 benim son adet tarihim mart 25 geç döllenmeden şüpheleniyorum biraz bakalım doktora gidince belli olur oda
Violetaa @beautifulgirl 1 hafta var aramızda desene :) bakalım inşallah mutlu haberler alırız canım ,
beautifulgirl Violetaa ya çok şükür Allah’ım hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım hayırlı olsun 🥰🌸
Nergislyssa Violetaa evet iki güne bi iki katı yükselecek bebeğim önemli olan o şimdi hayırlı olsun 😍
Violetaa @kubccc61 inşallah sağlıklı ilerler canım , 4 düşüğüm var . O kadar rabbime dua ediyorum 🤲. Adetime 2 gün var bakalım ben erken öğrendim işte pıhtılaşma var diye iğne oluyorum göbekten ondan erken öğrenmek zorunda kalıyorum hep
kubccc61 Violetaa bende öyle canım bizimde 3 tane kaybımız var. doktor değeri görünce hemen oksapara ve progestana başlattı önlem için. Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır inşallah bizimde kucağımıza alacağımız günler gelecek . Allah hepimize kavuşmalar ihsan etsin 🥹❤️