Feyzamali33 2 hafta öncesine kadar rahim büyüdüğü için kasık ağrılarım olurdu bu hafta 11 haftalık oldum ama ne ağrı ne sızı kaldı sanki hamile değil gbiyim cuma randevum var ama çok korkuyorum kanama vs yok ama hiç bir şey hissetmiyorum önceki haftalar gibi
Eeelooo Feyzamali33 herkeste farklı belirtiler oluyor. Bende 10+5 im. Aynı şekilde geçen haftalarda ufak ufak olurdu bu hafta yok. Merak etmeyin Allah korusun ters durum olsa beden fizyolojik olarak bunu bize gösterir içinizi ferah tutun🫶🏻
Kdkvkfkfk Feyzamali33 tam olarak dediğin gibiyim bugün kontrole gideceğim inşallah bebişlerimiz iyidir
Hatice35 Feyzamali33 bende bugün 12 haftalık oldum yeni doktor dan geldim ikinci gebeliğim olmasına rağmen daha hiç bir şey hissetmiyorum çok şükür herşey de yolunda stres yapmayın rahat olun hiç bir şey yoktur
Kdkvkfkfk Feyzamali33 ben baktırdım her şey yolunda ama sen de mutlaka baktır ki stres yapıp bebişi üzme
Socak300 Haftalığım benimde öyle oluyor arada kesiliyor gibi oluyor psikolojik hepsi Allah ne yazmışsa o olucak böyle söyle kalbine
Socak300 Socak300 ben bazen kontrole gidince ya kalbi durmuşsa ya kürtaj olursam tek nasıl yaparım falan diye kuruyorum düşün benim psikoloji daha yerlerde ama kalplere sukünet versin Rabbim diye dua ediyorum rahatlama geliyır
Aysell47 Feyzamali33 Bulantılarım hafifledi arada kasık batması oluyo başka sıkıntımız kalmadı şükür bazen yokmuş gibi evin içinde koşuşturmaca halinde unuttuğum oluyo 🤭🤭🤭rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 🤲🏻
Emineren Ay bende bunu sormaya gelmiştim. 11 haftalıgım tam tersi aşırı karın agrısı var ama kanama yok. Normal mi oluyormuş bunlar ?? 6 haftalıkken düşük tehlikesi geçirdim ama onda çok kanama oluyordu bu sefer sadece agrı
Emineren Feyzamali33 ya bu agrı 3-4güne bir giriyor zaten doktor vücüdunda neler değşiyor bilsen şaşarsın diyordu. Bende tam geçti diyorum 3gün sonra bi daha başlıyo. Bence senin de böyledir yine kasılmalar gelir gider
numix Ben de 10 haftalığım 1 haftadır kasık ağrısı çekiyorum. Dün doktora gittim enfeksiyon varmış meğer. Mesela birkaç gündür de bel ağrısı vardı ama yok oldu. Normal hepsi belirtiler ara sıra vurup kaybolur
Feyzamali33 Kdkvkfkfk benim randevum cuma günü biraz beklemem gerekiyor 3 günüm var geçecek zaman inş ☺️