ATC Mel53 benim artık çok dikkat etmem gerekiyor bunlarda yasak bi kivi kaldı yiyebilcegim onu yiycem napim
Mel53 ATC senin de karnın hep çok gergin mi? Ben nefes alamıyorum hiç, şekeri fazla kaçırırsam gepgergin oluyo karnım🙄😓😓
ATC Mel53 hep çok gergin gece uyuyamıyorum bile aslında ben bu yüzden gittim doktora çok gergin agrım oluyo diye bunlsr çıktı ortaya 😔
Sirinysr ATC şekerim yoktu ama bnmde bebek iki hafta önden gidiodu ve suyum faZlaydı birde makat geliş olunca 37 haftalık dogum yaptım geçmiş olsun
Mel53 Sirinysr hmm😇😇 anlamadığım bişe var, gelişimi 2 gafta önden gidiyo ya hepimizin.. yani 40 yerine 38 de falan mı tamamlanmış oluyor ciğerleri falan? Yani sizin bebeğiniz küveze falan gerek duydu mu, yoksa her şeyi gelişmiş miydi
Eebruylmz ATC benimde suyum fazlaydı ama şekerim yoktu... O allah vergisi canım. Ben 29. Haftamda düştüm sancılarım oldu hep son ayıma kadar ama hiç açılmam olmadı suyum fazla olduğu halde 😊 Suyunun fazlalığı kalp atışını etkiliyor mu bebeğinin önemli olan o. Benim kızımın kalp atışlarına kadar etkiliyordu mesela ama erken doğurmadım.
Mel53 ATC aynen benimde işte🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Bi de yanımdakilere söylediğimde herkes bütün hamileler böyle merak etme demiyor mu! Kimse anlamıyo bizi
Sirinysr Mel53 kuveze gerek kalmamıştı cok şükür ama yinede ciger için iki tane igne vurulmuştum her ihtimale karşı
Tubbb Mel53 benim tırtılda 2 hafta önden gidiyor ve kilosu çok fazla. Ben doktora sormuştum bunu. Önden gitmesi gelişimini erken tamamlar demek mi diye. Ama ne yazıkki o anlama gelmiyormuş. Ne kadar önden giderse gitsin bu kilosu dışında birşeyi etkilemezmiş.
Eebruylmz ATC korkutöa kendini canım. İnan ben çok sıktım kendimi hamileliğim zehir oldu son 3 ay... Bu ikinci hamileliğim doktora gidesim dahi gelmiyor bazen. Allah yardımcınız olsun... Su fazlalığı illa şekerden diyemezler illa şekerden olmuyor... Bebeğinin kalbini etkilemediği sürece üzülme yaşamış biri olarak söylüyüm... Düzenli beslen çok kendini yorma ama kendine hasta muameleside yapma buda seni bünyen... ben bol su içerdim günde nerdeyse 4-5 litre... çokmuş acaba ondan mı diyen doktorlar oldu... Net şekerdir şudur budur diyemiyolar üzülmeyin allah vergisi
Eebruylmz ATC bu arada şeker yüklemesinden sonra artıyormuş genelde su sizde artış ne zaman oldu ? Benim şeker yüklemesinden 3 hafta sonra başladı... bunda açlık tokluk kan şekerime baktırdım kandan yükletmedim glikoz...Söylenilene benim zamanım uyunca yüklemeden kaçtım doğruluğu net değil tabi...
ATC Mel53 ıyy bizimkilerde eee sen diyet yaparsan o bebek nasıl beslencek hamilelerin herşeyden yemeleri lazım falan saçma sapan ya 😡
Mel53 Sirinysr yani gelişimi önde gidiyo demek, erken mi tamamlıyor gelişimini demek.. hani 40 haftayı doldurmaya gerek kalmadan. Ben bi onu anlamıyorum:/
Sirinysr Mel53 gelişimini ilk 3ay tamamlıyo zaten bebek sonrasında büyüme evresi bnm oglumun haftasına göre kilosu fazlaydı 37haftasında 3300 du
Mel53 ATC ayyy aynennn🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sanki keyfimizden yemiyoruz. Zor ya vallahi, Allah yardımcımız olsunn:((
Sirinysr ATC inşallah cünkü ben sonrasında sarılıkla 2ay kadar ugraşmıştım küçük oldugu için sürekli uyuyodu uyandırması beslenmesi sıkıntılıydı haliyle sarılık olmuştu
Mel53 Tubbb aaaa hadi yaa :(( üzüldüm şimdi. Siz kaçıncı haftadasınız peki? Erken falan olmadı değil mi doğum
Mel53 Sirinysr yani kastettiğim ciğerleri vs. Ay yaa inşallah bizimkilerde küveze girmeden sağlıklı bi şekilde doğarlar :(
Demo ATC ben şeker yüklemesi yaptırmamıştım zannediyorum Doğuma 2 ay vardı suyumun fazla olduğunu söyledi doktorum ayrıca bebeğimin baş ve ların bölgesi 2 hafta önsen gidiyordu benimki şekerle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü en fazla su fazlalığını nedeni sebepsiz oluyomuş bebeğim 40+1de geldi
ATC Eebruylmz benim şeker çıktı diye öyle diyor belki bilmiyorum ama bana bugün 1 yıl gibi geldi üzüntüden