1kediannesi elifdiyorkii Bende aynı park yataktan aldım canım, içine yatak aldın mı. 50×90 cm ölçülerinde yatakla uyumlu dediler ama ben henüz almadım. Arayıştayım.
1kediannesi elifdiyorkii Evet gördüm onu stokta yoktu, takip edeyim stok durumunu. Güle güle kullan canım🌸
Gmz09 Hiiiillllaaaallll93 beşik olarak ikea tercih ettik yatağı yataştan aldık nefes alabilen bir yüzü 0-6 ay diğer yüzü 5-6 yaşa kadar kullanılabilen alezi var ıslanınca yatağa geçmiyor çıkarıp yıkanabilir bir de juno aldım ne olur ne olmaz diye
Zgstgl Hiiiillllaaaallll93 bizdeki modelin adı “baby bed” ama birkaç çeşidi var. İnceleyerek aklınıza yatanı alabilirsiniz. 4 tarafından fermuarlı istediğiniz zaman kılıfını yıkayabiliyorsunuz. O özelliğini çok seviyorum.
Lalemmm12 Hiiiillllaaaallll93 prego park yatağı beşiği ama anne yanı değilmiş intten istedim dikkat etmedim ona ama güzel geldi
1prensesannesi__ Hiiiillllaaaallll93 kraft park yatak aldim evimde kucuk zaten 2. Cocuk besik zamani gecince direk yatağa gecis yapariz diye düşündüm henuz kullanmadim ama kurulumu falan kolay saglam biseye benziyo
Pinaargunes Anne yanı katlanir park yatak wellgro markaydi bi de ilerleyen zamanda icine yatak alicam olcusunde sungeri bi tik ince bi sunger hoşuma gitmedi ama ilk juno yatak alicam 4-5 ay onda koyarim anne yanina sonra yatak alicam
Minnosaannee Maviii_98 kimseyi yanlış yönlendirmek istemem . Bu söz ettiğiniz park yatak-beşik kadar derin olmuyor maalesef. Bende çok beğeniyordum . İlk iki çocuğuma maddi yetersizlikten alamamıştık. 3 cu çocuğuma almak nasip oldu . Severek kullanıyorum hala.
Maviii_98 Minnosaannee öylemi kullanan annelee de hiç olumsuz yorum yapmıyor sorduğumda etrafımda var çok memnunlar katlanıp her yere gidiyor diye bir de derin diye. Bende aksine beşik olan ahşap modele sıcak bakıyorum sesim acaba yanlış mıyım.
Annesinin1tanesi Leyla81 merhabalar.Sağlıcakla kullansın yavrunuz. Park Yatak kalitesi nasıl peki benm reklam olarak karşıma çıktı incelediğimde ise fiyatlarının gayet uygun olduğunu gördüm. Fiyat performans ürünümü yoksa fiyatına göre kaliteli Bir park yatak mı?
Leyla81 Annesinin1tanesi daha kullanmadım ama kullananlar memnun olduğu için aldım bende beğendim hatta misafirim gelmişti bebeğini park yatakta uyuttu o da beğendi
Maviii_98 @"Minnosaannee Minnosaannee "#p32362441 ay yanlış anladım sanırım. Peki mevcut derinliğinden ocuğun kendi çıkabilmesi mümkün müdür? Yoksa sadece diğeri daha mı derin denilebilir. Tercih değiştirmeli mi yani?