Eylulum08 Ayaklarım çok şişiyor ağrı sızı uyutmuyor 8. Aydayım siz neler yapıyosunuz şişmeyi önlemek veya geçirmek içiiinn kızlarr
MihribanErdem Eylulum08 benim de çok şişiyordu egzersizlere rağmen ben iki gündür tuzu tamamen kestim biraz iyi geldi bana ama ayakta durunca yine şişlik oluyor 😞
Bebegim3444 Eylulum08 üçüncü ayda ellerim sisti ve tamamen tuzu kestim sadece çubuk krakerler tuzlu yiyordum. Ayaklarım sismedi bu sayede sadece büyüme oldu bir numara o kadar.
Lalemmm12 Eylulum08 ne yapsan önüne geçemesin yediğimiz ekmekte bile tuz var 😅 bugün ilk defa böyle şiştim resmen dokununca iz cıkıyordu aksine yuruyuste yapmıştım ama doktorum yokuştan uzak dur demişti e izmirin her yeri yokuş 🥺😅
12_annee Eylulum08 hiç birsey önlemiyor malesef kızıma hamileyken son dört ay öyle bir şiştim ki ayaklarım resmen evrim geçirdi doğumdan sonra normale dönmeye başlıyorsun
NGold Bende 4-5 gündür aşırı şişiyorum ayaklarımla başladı o kadar şişiyor ki parmaklarım yere basınca havada kalıyor dün ve bugün ellerimde şişmeye başladı çok kötü 🥺🥺🥺 sanki hafiften dudaklarım da şişiyor gibi hissediyorum
Eylulum08 Doktora sormustum elin yüzün şişmediği sürece sıkıntı yok dedi valla çok zor ayak sızısı Allah yardımcımız olsunn ayakkabılar olmuyor :((