Bedihauslu Ben oğlum a hamileyken rüyamda gördüm ismi Muhammed Yusuf olarak gerçekten de erkek olacak ama biraz tereddütlerim var ağır olur diye bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsanız çok mutlu olurum
miamom Bedihauslu annem ruyasinda ismimi görmüş benim ama ay ismi diye dalga geçilir deyip göbek adımı koymuş, ismimi de başka koymuş böyle bir şey yapabilirsiniz. Neticede göbek adımız da bizim adımız aslında 😊
Bedihauslu Sermec27 benim eşim in sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor o yüzden tereddüt de ediyorum
Sermec27 Bedihauslu yani tabi yeri geliyor bende eşimde sinirleniyorz oğlum bir şey yapınca ama kötü bir kelime kullanmıyoruz ismi Muhammet olmasa bile kullanamazdik zaten ama dikkat etmekte fayda var isim çok güzel bir isim Çok anlamlı bir isim ona göre kendj aranızda karar verip koyun 🥰
Bedihauslu Sermec27 cocuklara kullanmaz kötü kelime ama sadece salak gibi kelimeler kullaniyor sadece
Bedihauslu Sermec27 işim konusunu eşime bırakmak istemiyorum çünkü eşim ateş toprak çınar gibi isimler istiyor benim diğer çocukların adları kuranda gecen anlamlı isimler büyük oglum un adı Ömer Asaf kızım fatma meva hepsi kuranda geçiyor
Sermec27 Bedihauslu güzelmiş isimleri diğer çocuklarının da bence çok güzel Muhammet Yusuf içine siniyorsa koy benim ilk oğlumun ismi Berat Aydın ikinci oğlumun ismi Muhammet Talha üçüncü oğluma hamileyim 31+1 henüz karar veremedim bir türlü 🥰