Ozlemdimetokali canım benim o kadar sinir bozucu bi durum ki bu, gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim bizi 🤲ben zaten kilolu başladım rekor bende her ne kadar göstermesemde 106 kiloyla başladım 2.gebeliğim çok dikkat ettim bu yüzden, hipotrodim olduğu içinde kilo vermemin zor olması yetmiyo gibi kendimi bıraksam aldığım nefes yarıcak 108 kiloyum 🤦♀️21 haftalığım 2 kilo almışım sadece, sağlık ocağındaki ebe 2 kilo almışım diye cinnet geçirtti banaaa 😡2 kilo almışsın bak olmazzz böyle zaten kilolusun neden dikkat etmiyorsun yaaa onu yeme bunu yeme şunu içme sadece su çorba balık et 🙄ekmeğin hiç bir türlüsünü kesinlikle bir dilim bile yemiyorsun 5 ten sonra kesinlikle Sudan başka bişey tüketmek yok ve her lokmanı 33 defa çiğneyip öyle yutucaksın🙄canım çekti poğaça simitte yok tamam mı dedi 😡hamile olduğumun farkındasınız demi dedim, 5 ten sonra nasıl yeme hadi 7 falan desen anlarım arada meyve yoğurt ceviz badem anlarım da,uslubünüz çok yalnış, sağlık ocağı ebesi değilde doktor olsanız kapınızdan geçmem dedim, ne demek sadece çorba et balık eti balığı tabiki protein ve omega 3 için tüketiyorum da her gün yiyecek kadar ultra zengin değilim artı insanın midesi almaz her gün hergün bu nasıl bi emir tarzında bi tavsiye, kendimi bilen ve bebeğimi düşünen biriyim ki bu troit değerlerine rağmen 5 ayda sadece 2 kilo almışım böyle değerlendirme yapacaksınız sırf ebesi olduğunuz için aile hekimini bile değiştiririm dedim çıktım. Nasıl sinir oldum yaa aklıma geldi yine kusura bakma uzun oldu da sinirlerim boşaldı 🤦♀️😂