Merve_3351 10 lu hastane çıkışı 1 bez hemşire ye verilicek 2 tane 5li takım 1 tane tulum 1 tane müslin örtü 10 bez 3 zıbın 1 alt açma örtüsü Pişik önleyici Biberon Islak mendil Kendim için 1 gecelik 2 sabahlık İç çamaşırı Emzirme atleti sütyeni Çorap Gögüs pedi Göğüs ucu kremi Göğüs pompası Terlik Çıkış için normal kıyafet Makyaj malzemesi biraz
asell13 Merve_3351 2 pijama takımı kat canım belli olmuyor kanaman çok olursa değişmek zorunda kalabilirsin depend kolaylık oluyor bu arada tavsiyem bebişe çorap ve biraz kalın bi battaniye katman ben adanada ağustosda doğum yaptım bebeği zor ısıttık
SmyEsciv Merve_3351 depend / ped Toka Diş macun-fırça Şarj aleti Kimlik Bunlarıda eklersiniz kendiniz için
yeschef-13 Merve_3351 baba için?? Sadece anne bebek olmuş baba unutulmuş 😂❤️baba için pijama,iç çamaşırı,çorap,kişisel bakım ürünleri ve hastane çıkışı kıyafeti.Bide özel hastanede doğum yapacaksanız bez vs öyle şeylere gerek yok hastane karşılıyor.
Merve_3351 asell13 gerçekten mi mersinde yaşıyorum bende yeter die düşünmüştüm bir tane kalın koyum o zaman Birikii dependi yazmayı unutmuşum var aslında birde ped var 3 pijama altı 3 üst var yani cnm
Birikii Bebek için kıyafet çok olmuş bu kadara gerek yok. Bez az olmuş en az 15 tane alın. Battaniye kalın alın muslinler çok ince oluyor. Ağız mendili ekleyin. Sabahlık dediğiniz pijama mı yoksa üstüne giymek için mi? Pijamaysa Ok değilse mutlaka 1 veya 2 tane daha pijama ekleyin. Normal doğum mu olacak? Dépend alın en rahatı en kullanışlı o oluyor.
birgencanne09 Merve_3351 bende Mersin de yaşıyorum canım bezi biraz arttır her ihtimale karşı çok kalın battaniye de koyma nemli bi şehirdeyiz ve şimdiden bunaltıcı bir sıcak var
asell13 Merve_3351 doğunca üşüyolar canım şimdi tekrar 2 hafta sonra doğumum puffy battaniyeler yapmıştım ondan götürcem bitane bi tanede evde temiz kalsın kullanılıyor illaki
asell13 birgencanne09 o hataya ben düştüm canım adanada ağustosda ısıtamadık bebeği allahtan kalın battaniye vardı 10 güne anca normal ısıya alıştı bebeğim çok zayıf küçük bi bebekte değildi ama anlamadım
Gmzmrt80 asell13 her bebek kendıne has bemce 15 eylul de dogru kızım cok kalın battanıye aldıgımı hatırlamıyorum eve geldık annem kalın gıydırmış ateşi cıktı 37.5 gordu ben korktum aglamaya başladım doktora gerı gotırelım dedım gotırduk şansa acıldede bebek yogun bakım doktpru vardı o kontrol ettı bıleyı yok kalın gıydırmışsınız dedı dusmezse yukselırse kanına bakalım dedi üstünü incelttık dustu ve kızım kolay kolay cok kalın kıyafet gıydıremedım bandanalar aldım takamadım kısın sogugunda bıle terlıyordu takınca
mickey yeschef-13 Bebek bezini odaya koyuyorlar 1-2 tane o bitince istenilse veriliyor mu. Bende özelde yapacağım bez götürücem ama ortaya çıkarmayıp onlardan istemeyi düşünüyorum sonuçta 20-25 bin doğum parası verilecek karşılasınlar diye düşünüyorum
yeschef-13 mickey bize şöyle liste verdiler orada getirilmemesi gerekenlerde yazıyordu ona göre hazırladık ilave olarak baba içini ekledik eşimle gidip gelicez diye 💐 
Sevilc Kendinize iki takım daha pijama ve çorap alın. Bebeğe de çorap koyun patikli alt olsa da altına giydiriyorlar. Bebeğe de kalın bir battaniye koyun kışlık olmasa da penye ve müslin haricinde orta kalınlıkta bir battaniye olabilir. Bez olarak 10 az olmuş 15 tane koyun. Emzik koyabilirsiniz verecekseniz.