Aysegl34 25 haftalık hamileyim 2 saat önce lavaboya gittim kahverengi leke vardı yarım saat sonra da kan geldi çok fazla olmasa da tedirgin oldum bebeğimin hareket etmesini mi beklemeliyim yoksa hemen acile mi gitmeliyim?
Aysegl34 Sariilayda16 eşim çalıştığı için hastaneye gidemedim doktorumla görüştüm fitil kullandığım için olabileceğini söyledi tekrar kanama gelmesini bekledik neyse ki bir sıkıntı olmadı bebeğin hareketlerini hissedince biraz içim rahatladı
Minigiim-vebenn52 Haber verin lütfen acile gidince merak ettim inşallah sorun yoktur stres yapmayın ❣️
Ozgednc Aysegl34 Asla bekleme, bu haftalarda kanama olması normal değil. Allah göstermesin açılman başlamış olabilir. Doktorun muayene etsin hemen
Busaltun Aysegl34 yine doktorunla görüş bilgi ver sonrada hemen git doktora taksiye atla birisini çağır eşin yoksa komşudan rica et falan yap bişey gülüm
Busaltun Aysegl34 sakin kal ama çok panikle hiç bişey yapamazsın hiç bişey de olmayabilir doktorunla yine bir görüş
Ozgednc Aysegl34 yabtaksi ya ambulans cagir. Ambulans devlet Hastanesi’ne goturur direkt. Doktorun ozelse taksi çağır panik yapma sancım artar eşine hemen haber ver belki o daha hızlı gelir