Paronayanne hellomama şuanlık iyi canım suyumuz kalmadı ama bekliyoruz sürekli antibiyotik kullanıyoruz sancı durduruyorlar gittiği yere kadar bekliyorum bakalım 😔
hellomama Paronayanne içini rahatlatmaya çalış bol bol dua et Allahın izniyle 1 ay susuz duran çocuklar var senin bebeğinde sağlıkla doğsun inşallah
SmyEsciv Paronayanne gördüm merak ettim sizi yine yazarım, hiç canınızı sıkmayın benim içime hiç kötü birşey gelmedi sizinde gelmesin 😊
Ozgednc Paronayanne Bana vurduklarinda sadece bebeklerin hareketlerinde azalma olmuştu bide tansiyonum düşmüştü okadar
Manolya_mom Paronayanne benim dışarıya vurmuştu yanaklarım kıpkırmızı olmuştu ateşim çıkmıştı ve iki gün de geçmemişti
Alynyldr Paronayanne evet bende 25 haftamdan beri erken doğum riskim olduğu için 3 kür olarak yaptılar belli haftalarda ve sonuncu da mahvoldum heryerim güneş yanığı gibiydi 4 litre su içsem yetmiyordu sürekli heryerim kızarıyordu boğazım yanıyordu falan 3 4 günde geçti yan etkileri
ilknur_cinar1 Geçmiş olsun benm oğlumda 31 haftalık doğmuştu. 19 gün küvezde kaldı çıktı şuan 12 yaşında. Doğsa bile korkmayın Allahın izniyle daha çabuk topluyorlar. Bnde 30 haftadym ve sancılar var inş bu bebiş im erken doğmaz Allah yardımcımız olsun
Paronayanne ilknur_cinar1 yaaaa o kadar moral oldu ki bana mesajınız 😭 9 gündür yatıyorum ne olacak bilmiyorum ne zaman ameliyat olacağım bilmiyorum 32+2 olduk bekliyorum
eylulmihrasmom Paronayanne haftanız gayet güzel korkmayın ciğer geliştirici iğneler bebeği 1 hafta öne taşıyor. ben 30+3te doğum yaptim. kızım şu an 8.5 aylık hiçbir sağlık problemi yok şükürler olsun sağlıklı. zamanında doğmuş bebeklerden daha tombik hatta