Kızlar aklıma geldi. Ben zamanında yaptım siz yapmayın diye uyarmaya geldim. Tesettürlü, tesettürsüz herkese söylüyorum. Özellikle de ilk hamileliği olup sonrasında da çocuk düşünenler 😅
1-Elbise alacaksanız önü düğmeli, ya da kruvaze alın. Önü kapalı olunca doğurduktan sonra emziriyorsanız( Allah herkese nasip etsin inşallah) maalesef giyemiyorsunuz o elbiseler de elinizde kalıyor.
2-Yaz için Hamile jean almayın derim. Yazın sıcakta jean çekilmiyor onun yerine geniş lastikli şalvar tipi şeyler alın.
3- Doğumunuz yaza denk geliyorsa yine hamile kıyafetleri alın doğurduktan sonra bir süre göbüşler kalıyor.
4- T-shirt ya da bluzda da 🧿 göğüs altından çok dar olan bluzlar almayın. Yine emzirme konusunda zorlanırsınız.
5-Süslü püslü atletler, lohusa kıyafetlerini, sadece birer tane alın aşırı derecede rahatsız oluyorlar. Sadece çekim için kullanıyorsunuz. Onun yerine rahat rahat pijamalar alın. Zaten kimse yoksa atlet şortla dolaşırsınız 🙈
6- Kendi adıma söyleyeyim yazın hamile külotları hiç çekilmiyor. Üstüne atlet de gelince kaç kat oluyor. İnsan daralıyor. O yüzden ben daha çok geniş normal bel kilotlar giyiyorum.
Sizin aklınıza gelen varsa sizi de aşağıya bekliyorum. Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏🏻