KurabiyeninAnnesi123 MelodyFairy saglik ocagina versen dha iyi degil mi canm özeller cok pahali bir kan a 300 civari alır oda en düşük
EsraArslan81 Nrsh_3355 hangi hastanede verdiniz. Bende Kocaeli izmitte oturuyorum 250 tl veriyorum özel körfez Marmara hastanesinde
KurabiyeninAnnesi123 MelodyFairy kimi saglk ocagi saat 4 gibi e nabiza düşürüyor kimisi ertesi gün öğlene bırakıyor kuzum belki seninki de o gün icinde ckarir
Nrsh_3355 MelodyFairy malesef öyle ben sabah uyanamadığım için sağlık ocağına gitmem zordu 🙈 eğer siz de uyku sorunu yoksa gidin sağlık ocağına verin gün içinde çıkıyor diye biliyorum beta
Mmeelliikkee MelodyFairy kan aile hekiminde verirsen barkodun fotosunu çek ilinizin halk sağlığı sitesinden bakarsın sonuca :) e nabızdan önce düşüyor orda ertesi gün Dr onaylayınca görüyorsun falan
Nrsh_3355 MelodyFairy benim adetim 5 gün gecikti de çıktı yavrum bazen çok erken olduğunda çıkmıyor acele etme istersen bi geçsin kaset test yap sonrasına kan verirsin 🌹
Ozgenurglnc Ben devlet hastanesinde verdim 78 ile öğrendim 3000 bini görünce kan vermeyi bıraktım devletin aciline git ver 1 saate çıkıyor e nabızdan bakarsın sonucuna ben öyle yapıyordum
Zumrut___ Ozgenurglnc devlette bazen bakmıyorlar. Doktorum iki güne bir kan ver demişti bende devletin aciline gittim biz direk onun için bakamayız falan dediler. Betaya bakmıyorlarmış. Bakmadılar anlican
MelodyFairy Ozgenurglnc hep devlette veriyorum acilinde ama gündüz hiçten bakmazlar randevu da yok kadın doğuma