deryaa45 Kızlar gaz için 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon atıp içiyorum kaynatmıyorum direkt içiyorum etki eder mi
Gamzeramo deryaa45 ben nurse harwey gaz damlasi kullanıyorum bebeğime hemen etki ediyo tavsiye ederim tamamen bitkisel benim bebeğim kolik gazdan morariyodu resmen simdi cok rahat hemende uykuya daliyo
eceyc314 deryaa45 aktardan tohum kimyon alın. kaynamış suyun altını kapatınca bir tatlı kaşığı kimyon atın atın 10dk falan demlensin onu için. Ben o şekilde biraz olsun fayda görmüştüm
deryaa45 Minigiim-vebenn52 ne fark ediyor ki acaba gün içinde de rezene papatya kimyon tane kaynatıp içiyorum ama 2 fincan
ezeles deryaa45 Hmmm ben gebesin sandım :) İki çocuğumda da her yemekten sonra rezene anason içtim istisnasız yemeğe oturmadan demlerdim yemek biter bitmez içerdim.
Minigiim-vebenn52 deryaa45 canım doğadan markasının annelere özel çayı var onu al onu iç içinde hepsinden var poşet çay Kimyonu ben kaynatıp sıcak içiyorum daha iyi etki ediyor sanırım kaynatınca Bir de her yemeğinin içine kimyon katarsan yediklerinin gazı olmaz