Bigsecret3 Zynp12 beta HCG düşüktü 68,25 di yeni oluşan bir gebelik dedi doktorumuz zaten kontrol günü verdi yine aynı şekilde 🥰
beautifulgirl Bigsecret3 bende 16 çıkmıştı cuma günü 99 çıktı bikaç gün sonra tekrar kan vermeye gideceğim 15 mayısa hastane randevusu aldım 🥲
Zynp12 Bigsecret3 anladım hayırlısı olsun inşallah iki günde bı aynı yerde aynı saatte kan verirseniz en doğru sonucu alırsınız farklı yerlerde sonuç farklı çıkabiliyor dediğim gibi 2 katı veya %60 artması yeterlidir
Violetaa @Bigsecret3 canım bende perşembe akşamı öğrenmiştim 6 gün erken öğrendim değerim 20 . Şimdi bugün kan verdim daha çıkmadı . Seninle aynıyız.
beautifulgirl Bigsecret3 benimde kızım 32 aylık yeni hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık aşırı bel ve karın ağrısı yaşıyorum çok uykum geliyor
Gulkant_24 Bigsecret3 ben 6 haftada görmüştüm benimde 2yasında oğlum var bizde daha bugun 12. Haftamız girdik hayırlısıyla yarın rendevu muz var görmeye gidicez bakalım
Edayse Bigsecret3 kızlar benim ilk hamileliğim 4 haftalık hamileyim kahverengi lekem oldu doktoru aramalı mıyım yoksa tutunma kanaması mıdır
Bigsecret3 Edayse ne olur ne olmaz ara bence cnm şimdi ne desek yalan olur bana göre az birşey bir pedi doldurmayacak kadar ise yerleşme kanaması olabilir.