Nehirrrnill Irempolatt cumartesi çektiricem bende umarım ağrısız acısız olur herkkes o kadar kötü şeyler yazıyor ki anestezili almak isteyen bir sürü kişi var. Böyle yorumlar görmek biraz iyi geliyor
Irempolatt Nehirrrnill benimde 13 aydır gebelik olmuyor tüm testlerimiz temiz bir sorun gözükmedi ama daha yeni yaptırdım yine de yaptırmak vesile olur insALLAH
Sibel2334 Nehirrrnill hiç abartıldığı gibi değil canım emin olanbilrsn ben çok korkmuştum çok ağrılı felan demşlrdi ama öyle bi durum yok sadece temizliğine dikkat et mikrop kapmazsın bende çok çabuk mikrp kapan biriyim ama dikkat ettm bi sorun olmdı
Nehirrrnill Sibel2334 şuan bekliyorum 20 dk sonra alıcaklar içeri inanılmaz heyecanlıyım kalbim küt küt :(
Nehirrrnill Ay kızlar çektirdim 1.5 dk falan sürdü kendinizi heder etmeyin gerçekten. Jinekolojik muayene gibi hiçbişey hissettmedim karında regli olucak gibi bir ağrı oldu ama bunu zateb hepimiz yaşıyoruz
Nehirrrnill Sibel2334 sonucum güzel çıktı iki tüpümde de sorun yokmuş😊 ama sorun ne o halde onu anlamıyorum tüm testlerime bakılırsa herlry olması gerektiği gibi
Becuk Nehirrrnill fulya açık emar çok memnun kaldım. Acıbadem de orayla çalışıyor güvenilir gelmişti bize
Nehirrrnill Sibel2334 eşimde ileri hareketlilik 2 çıkmıştı doktor sadece takviye verdi 3. Ayı onunda bu ayda olmazsa aşılama ya da tüp bebeğe başlamayı düşünüyorım. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi oluyormış umarım biride ben olurum🙏🏼