Bigsecret3 Tugcemu anne sütüne en yakın süt keçi sütüdür bu yüzden içinde keçi sütü olanı tercih edebilirsiniz 🥰 golden goat baby goat tercih edebilirsiniz
Gokyas Tugcemu kaç doktora gittiysek hepsi hipp organik combiotic önerdi en iyisi en sağlıklısı o dediler çok şükür ne gaz sorunu oldu ne başka bişey
asell13 Tugcemu görümceme doktoru aptamil conformil önermiş kızına baya yaradı kilo yaptı kan değerleride güzel sadece mamayla besleniyor bende aptamil conformil kullanacam
miniksincab Minigiim-vebenn52 hiçte aldırmıyor ben veriyorum aksine bebek günden güne içmemeye başladı 6 aylık bebek her içişi 30ml çıldıracam
Gamzeramo Gokyas bende hipp kullandim doktor o iyi değil sma comfort kullan dedi hipp cok gaz yapiyodu bebeğime sma comfort kullanıyorum digerleri kadar cok gaz yapmıyor
Pamuk asell13 Bende conformil kullanıyorum.Sukur Gaz ve kabızlık sorunumuz bitti.Piyasada ki tüm mamaları denemistim hepsi hikaye.
SenaBM Pamuk nerden temin ediyorsunuz? Hiç bir markette e bebekte vs bulamıyorum. Trendyolda var fakat güvenemedim. Bana da doktorum comformil verdi
asell13 Pamuk aynen canım onun kızıda çatlıyordu resmen geçti gaz sorunu hiç yaşamadılar ve kızı baya baya tombik zor taşıyoruz 😂😂 bana da bi kutu verdi hastanede bu mamayla başla diye
Pamuk SenaBM Eczaneyi ariyorum depodan bikac saate geliyor.Tibbi mama olduğu icin netten alma bence. Artık eczacim benim içi sürekli bulunduruyor.
Pamuk asell13 Evet çok iyi kilo aldırıyor.Aptamil üzerine çok kilo aldıran tanımıyorum.Gunde 50 60 gram alıyor şükür.
asell13 Pamuk bakalım bizim yavru kurt nasıl olacak 🥲 oğluma sma kullanıyordum tombikti ama günde 1-2 defa veriyordum sütüm yetmediğinde
Minigiim-vebenn52 miniksincab genelde herkes kilo aldırıyor diyor cevremdekiler de kullandı hepsi aldı kilo demekki bebekten bebeğe fark ediyor başka mama deneyin tadını beğenmemiştir