7 yıllık yatağım vardı iğrenç taş gibi bir yataktı beni hasta etti,7 yıl sonra ilk defa yatağımı değiştirip yataştan cool&wool adında yatak aldık,zar zor bi bütçeyle ve bazamız yamuk old.için(bunu da yatak çökünce öğrendik) 3.günde yatakta çökme oldu onu gönderdik bazamızı değiştirdik 2.yatağımızı bambiden aldık MAGNASAND adında bir yatak aldık fakat bir hafta olmadan sırt ve bel ağrılarım arttı.Tıpkı 7 yıllık yatağımdaki gibi dayak yemiş gibi uyanıyorum.😥
Bazayı değiştirmek zorunda kalınca eşim yatak odasının geri kalanını da satalım elden çıkaralım dedi( gardrop komodin falan çok kötü kırık eskimişti ) .Baza değiştirince eski yatak odamın takımının geri kalanını da sattık şansa hemen ertesi güne alıcı çıktı ve ben 10 gündür dolapsızım.Baza başlığıma uygun dolap arıyorum aynı zamanda.Şu an 35 haftalık hamileyim
5 yaş,1.5 yaş çocuklarım var ikisi de çok uykusuz hiperaktif bu benim 3.hamileliğim ve tüm bunlarla yalnız başıma uğraşıyorum çok yoruldum çok sıkıldım.Gardropum yok eşyalarım bi odada tıklım tıklım duruyor ve yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum nasıl bi yatak alıcaz bilmiyorum yatak tavsiyEsi veya marka tavsiyesi olan varsa söylesin lütfen.:(( ORTA SERT YATAK BAKIYORUZ.FİBROMİYALJİ RAHATSIZLIĞIM VAR BEL SIRT AĞRILARIM ÇOK FAZLA ÇOK YORULDUM NE YATAŞTAN MEMBUN KALDIK NE BAMBİDEN :( NAPICAM BEN?