Hamilelik ne kadar zormuş yahu ☺️ kendimi bakıma muhtaç bebekler gibi hissediyorum sürekli mide bulantısı halsizlik hiç bir iş yapamıyorum bazen duygusal çöküyorum kendi kendime şuan mesela 😄 ev işi yapamıyorum ev leş gibi oldu ona ayrı sinirlerim bozuluyo yemek yapamıyorum zaten daha mutfak kapısına gelmeden midem bulanmaya başlıyor ona aşırı sinirleniyorum birisi yemek getirse de hazır yesem diye bakıyorum vallahi bide sürekli aç hissediyorum aniden bi elim ayağım titremeye başlıyor yerimden kalkacak halim olmuyo gidip kendime bişey hazırlayamıyorum bu sefer. geçen gün komşu getirdi bişeyler Allah razı olsun dolaba koydum onları ısıtacak kadar bile mutfakta duramıyom aldığım gibi odada yiyom soğuk soğuk işe gidip gelmek zor geliyo iki adım atıyor yorgunluktan nefes nefese kalıyom şaka gibi iş yerinde yemek saati gelene kadar aç ölüyom yemek saati geliyo yiyom bir saat sonra bidaha kurt gibi açım. Aşırı sinirliyim gerginim herkese herşeye bağırıyorum müşterileri bile tersliyorum yalnız kaldığım her an ağlayasım geliyo lütfen bunlar geçiyo diyin daha çok başında olduğum için böyleymiş sonra biraz daha ilerleyince geçecekmiş diyinnnn 🥹🥹🥹😄