Zeyneptosun Merhaba hanımlar 8 haftalık gebeyim fakat sürekli peynir şeklinde akıntım oluyor benim gibi olanlar var mı😣😣
Yaprakkm Zeyneptosun bende de oluyodu fakat koku kaşıntı vs yoksa sorun yok derdi doktorum ona göre bi danış derim doktoruna
Mevaninannesiii Zeyneptosun evet canm söyledim sebamet die bi yıkama jeli önerdi almadm. Çünkü enfeksiyon içerde yani yıkama jelini kullansam ne kullanmasam ne 😁 almadm kullanmadm zaten bekarlıktan vardı enfeksiyonum. Zararı olmaz inş bebğe
GamzeCan Mevaninannesiii canım doktorun önerdiyse vardır bi bildiği . Ama bekarlığındaki gibi değilki suan o enfeksiyon bebegide etkiliyor ve coğu erken doğum enfeksiyon yüznden oluyor
Zeyneptosun Mevaninannesiii bende koku da var günde 2 kere falan iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum enfeksiyonum vardı tam hamile olduğumu öğrendiğim de bitmişti ama yenilememiştir inşallah çok sinir oldum şuan😬
Mevaninannesiii Zeyneptosun antibiyotik kullanınca geçiyo bırakınca yne başlıyo maalesef. Ama şimdi bebek var diye antibyotik kullanmıyorum. Böyle yaşayıp gdecez artık😁
o6__8o Bende enfeksiyon falan yok ama.gebeligimi ogrendigimden bugune akntim oluyor. Hafif kokulu beni rahatsiz ediyor yani.beyaz degil ama cok hafif bulanik gibi :/6+1
GamzeCan Zeyneptosun sirkeyle sil jeli almak istemiyosanda. Bol su iç bide günde bitane kivi ye doktorumun önerileri
BrcnBlgn Zeyneptosun Mantar olmussun cnm norml bi akinti degil anlattigin peynirmsi diosun dr mutlaka danis
Destina21 Zeyneptosun normaldir korkma rengi değişirse doktora git .. bol su iç 3lt kadar iltihap oluşmasın ..
Elifkedi Bende de var ilaç kullandığım halde geçmemisti aylardır şuan beyaz akıntı su gibi akıntıya bıraktı yerini sanırım artık duzelicek ihmal etme